Μιχάλης Αλμπαντάκης: «Γιατί λέμε "ναι" στη διεξαγωγή debate στο Μαλεβίζι»

Petite Perle 300×250

Ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης, με δήλωση του παίρνει θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στους υποψήφιους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στο Μαλεβίζι και εξηγεί γιατί επιθυμεί την πραγματοποίηση του άμεσα.

«Είναι πραγματικά άξιον απορίας, από την πλευρά των συνυποψήφιων του Μενέλαου Μποκέα, που δεν έχει υπαρξει ακόμη θετική απάντηση για τη διεξαγωγή debate με βασικό θέμα το Δήμο Μαλεβιζίου.

Η διεξαγωγή μιας τέτοιας συζήτησης, μιας αντιπαραβολής ιδεών και απόψεων στο πλαίσιο ενός ανοιχτού δημόσιου τηλεοπτικού διαλόγου, αποτελεί την κορωνίδα της Δημοκρατίας. Ο κόσμος «διψάει» για αυτή την ιδιότυπη «Εκκλησία του Δήμου», γιατί αναζητά τους ανθρώπους που θα κληθούν να βάλουν το Μαλεβίζι σε μια ουσιαστική αναπτυξιακή πορεία. Τους ανθρώπους που έχουν όραμα και σχέδιο για το Δήμο.

Οι δημότες του Μαλεβιζίου δικαιούνται, μέσα από μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, να δουν να διεξάγεται μια προεκλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας θα δοθούν απαντήσεις, θα ακουστούν προτάσεις και απόψεις για τον τόπο μας, τα ζητήματα των πολιτών και το μέλλον των παιδιών μας, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, ενόψει της 26ης Μάη, όχι μόνο σε επίπεδο υποψήφιων Δημάρχων, αλλά ακόμη και υποψήφιων δημοτικών Συμβούλων.

"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα"», αναφέρει ο κ. Αλμπαντάκης χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ