Ακόμα ένα τροχαίο στο Γάζι

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στο Γάζι

Μετά το χτεσινό περιστατικό με την εκτροπή αυτοκινήτου στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στο Γάζι, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα συμβάν σήμερα το μεσημέρι. Λίγο μετά τις δύο, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, στο ύψος του κοινωνικού παντοπωλείου. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, όμως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος έστριβε, με αποτέλεσμα να κάνει απότομο ελιγμό, με το αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω στο πεζοδρόμιο. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο στρίβει απότομα, χωρίς να υπάρχει σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς.

Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και ήταν ψύχραιμος, ενώ ούτε το αυτοκίνητο υπέστη ιδιαίτερες ζημιές. Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο ήταν αγανακτισμένοι, καθώς τα περιστατικά είναι συνεχή με τους ίδιους τις περισσότερες φορές να καλούνται να περιθάλψουν τους τραυματίες.

Όπως αναφέρεται, επιβάλλεται οι αρμόδιες αρχές να “σκύψουν” στο πρόβλημα και να μεριμνήσουν για το συγκεκριμένο σημείο, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...