Μην τιμωρείτε τον τόπο μας!

Petite Perle 300×250

Άρθρο της Βαγγελιώς Παπουτσάκη
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος με την παράταξη του Μενέλαου Μποκέα «Το Μαλεβίζι Μπορεί!»

Πολλά είναι τα προβλήματα και όχι μόνο που ακούγονται τον τελευταίο καιρό στο Μαλεβίζι.

Όλα αυτά βέβαια, φτάνουν καθημερινά στα αυτιά του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, ο οποίος όμως επέλεξε να προχωρήσουμε τον αγώνα μας με καθαρή ματιά, ήθος και εντιμότητα.

Έναν αγώνα δίκαιο, με μοναδικό όραμα την αλλαγή που ξεκίνησε στον τόπο μας.

Χωρίς λασπολογία και σκανδαλοθηρία. Θα μπορούσε με όλα αυτά που ακούει να μιλήσει. Κι' όμως αποδεικνύει σε όλους ότι κουμάντο, τουλάχιστον στη δική μας παράταξη, κάνει ο Μενέλαος Μποκέας. Χωρίς δεκανίκια και "αυλή".

Στηρίζεται μόνο στο ήθος, στις φρέσκιες ιδέες και στο όνειρο να αλλάξει το Μαλεβίζι.

  • Μπορεί να αλλάξει το Μαλεβίζι;
  • Μπορεί να αφήσει πίσω του τα ρουσφέτια, τις χάρες της τελευταίας στιγμής, τα ταξίματα και να κοιτάξει το μέλλον με ελπίδα;
  • Μπορεί να δει την ερημωμένη Αμμουδάρα μας να κατακτά ξανά την αίγλη του παρελθόντος;
  • Μπορεί να αφουγκραστεί την ανάγκη των νέων για ανάπτυξη;
  • Μπορεί κάποιος να θυμηθεί την Αμμουδάρα που έσφιζε από ζωή από ντόπιους και ξένους; Άραγε ποιος την ερήμωσε αυτήν την πόλη;
  • Ποιος έσπειρε τόσο μεγάλο κακό και την άδειασε;
  • Μπορούν να δουν οι πολίτες το παρατημένο Τσαλικάκι;
  • Μπορεί κάποιος να σκεφτεί την κοροϊδία της τελευταία στιγμής με μία παλέτα τούβλα να προσπαθούν να μας κλείσουν τα μάτια; Σκέτη κοροϊδία και ειρωνεία ταυτόχρονα.
  • Μπορεί κάποιος να μας δώσει μία λίστα με τα έργα που έγιναν στο Γάζι;

Εννιά ολόκληρα χρόνια περιμέναμε ένα πεζοδρόμιο στην Ελευθερίου Βενιζέλου για να μη σκοτωθούν τα παιδιά μας. Κι ακόμα περιμένουμε…

Κι όλα αυτά τα ερωτήματα θα μπορούσαν να απαντηθούν με ένα debate. Το σημαντικότερο πανεπιστημιακό πνευματικό αγώνισμα παγκοσμίως, ένας αγώνας επιχειρημάτων και πειθούς γύρω από ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Είναι αγώνισμα για δυνατούς παίκτες. Και ο Μενέλαος Μποκέας είναι ένας δυνατός παίκτης, ο οποίος μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που αξίζει ο πολίτης.

Η απάντηση είναι Ναι Μπορεί! Οι πολίτες μπορούν! Το Μαλεβίζι Μπορεί! Η αλλαγή ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω. Μην τιμωρείτε τον τόπο μας!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ