Θα επιστρέψει δυνατότερη…

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την σεζόν 2018-2019 η Ροδιά, μετά το εκτός έδρας 3-0 κόντρα στις Ελπίδες Ηροδότου για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ.

Οι πράσινοι του Μαλεβιζίου επέστρεψαν μετά από πέντε χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα με σκοπό την καθιέρωση στις υψηλότερες κατηγορίες, όπως γινόταν με μεγάλη συνέπεια στο παρελθόν. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζαν οι άνθρωποι του σωματείου, παρά το γεγονός πως υπάρχει το μότο βήμα-βήμα χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Ο στόχος για την εφετινή χρονιά ήταν η καταρχήν σύσταση της ομάδας από το μηδέν και η στελέχωση του ρόστερ που έγινε, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή. Μερικοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές απαραίτητοι για την σύνθεση της Ροδιάς αναγκάστηκαν να απέχουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάνοντας το ήδη δύσκολο έργο ακόμα δυσκολότερο.

Το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρώθηκε με αρνητικό πρόσημο όμως υπάρχουν και μερικά σημαντικά κέρδη, που πάνω σε αυτά οι Μαλεβιζιώτες πρέπει να επενδύσουν και να χτίσουν τον ΑΟΡ του αύριο, που θα είναι ανταγωνιστικός και σε θέση να κερδίζει αγώνες… όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία της ομάδας!

Τα κέρδη που αναφέρουμε, είναι κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που είχαν θετική εικόνα, αλλά και κάποιοι πρωτοεμφανιζόμενοι άσσοι που έδωσαν ότι είχαν για την φανέλα της ομάδας τους. Επιπρόσθετα, στα… κέρδη θα μπορεί να είναι και κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν, που κάλλιστα μπορούν να είναι ένας οδηγός για του χρόνου ή πολύ απλούστερα «το πάθημα να γίνει μάθημα».

Στο πράσινο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως του χρόνου θα επιστρέψουν δυνατότεροι και θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΗ για την σεζόν 2019-2020…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ