Με επιτυχία η εκδήλωση των ΤΟ ΤΕΙ και Εργατικού της ΚΝΕ στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μάη στο Ηράκλειο η εκδήλωση των ΤΟ ΤΕΙ και Εργατικού της ΚΝΕ με ομιλητή τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στις 26 Μάη είναι η ώρα να μιλήσει η νεολαία. Οι μαθητές, οι φοιτητές, οι σπουδαστές της επαγγελματικής εκπαίδευσης, οι νέοι εργαζόμενοι, οι άνεργοι. Είναι η ώρα να μιλήσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι που ψηφίζουν για πρώτη φορά και να πουν ότι δεν θέλουν να πάνε με το «μία από τα ίδια. Η νεολαία ψηφίζει διεκδικητικά και ανυπότακτα! Ψηφίζει ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, γιατί παλεύει να κάνει πράξη τα όνειρά της, γιατί θέλει να ζήσει μία ζωή με αξιοπρέπεια, σύγχρονα δικαιώματα.

Ψηφίζει ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση γιατί πρόοδος σήμερα για τους νέους και τις νέες είναι να απολαμβάνουν μία ζωή καλύτερη από αυτή που είχαν οι γονείς και παππούδες τους.

Κάθε νέος που αισθάνεται αριστερός έχει μια επιλογή, την ψήφο στο ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης!

Γιατί στην εποχή μας, εποχή μεγάλης ανάπτυξης της επιστήμης και της παραγωγής, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι όλο και λιγότεροι νέοι θα μορφώνονται ολοκληρωμένα, ότι όλο και λιγότεροι νέοι θα έχουν σταθερή δουλειά. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι όλο αυτόν τον πλούτο που βγαίνει από τα χέρια και το μυαλό εκατομμυρίων εργαζομένων θα τον απολαμβάνουν μία χούφτα μέτοχοι.

Η αντίθεση σε αυτό είναι το μόνο σύγχρονο. Αυτό είναι το καινοτόμο. Κι αυτή είναι η καρδιά της πρότασης πάλης και εξουσίας του ΚΚΕ. Παλεύουμε σήμερα με αυτήν την προοπτική.

Γι' αυτό το ΚΚΕ είναι σταθερός αντίπαλος του συστήματος. Γι' αυτό το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση είναι δίπλα, συμπαραστάτης και στήριγμα σε κάθε δίκαιο αγώνα της νεολαίας, για όλα τα προβλήματα που συναντάει στην εκπαίδευση, στη δουλειά, στην κατάρτιση, στην προσπάθειά της να ψυχαγωγηθεί, να αθληθεί, να ζήσει.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ