Παρελθόν από τον πάγκο των Γουβών ο Β. Βασιλειάδης

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Παρελθόν από τον πάγκο των Γουβών αποτελεί ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Ο έμπειρος προπονητής ήταν εκ των βασικών συντελεστών στην φετινή εξαιρετική πορεία των πρασίνων στην Α2 ΕΠΣΗ που κατέλαβαν την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, με 57 βαθμούς.

Ο ίδιος με δήλωση του αποχαιρετάει τις Γούβες μετά από δυόμιση χρόνια απόλυτης συνεργασίας θέλοντας να ευχαριστήσει όλη τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί.

Αναλυτικότερα:

Εχουν περασει δυο μιση χρονια από τοτε που μου ζητηθηκε να αναλαβω την ομαδα. Μεσα σε αυτό το διαστημα ζησαμε πολλα και γευτηκαμε ότι μπορει να προσφερει ο ερασιτεχνικος αθλητισμος.


Βρηκα ανθρωπους που με εμπιστευθηκαν και εδειξαν να ασπαζονται τις προτασεις μου και την φιλοσοφια μου οσον αφορα το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.


Εγινε προγραμματισμος , σχεδιασμος και σε μεγαλο βαθμο λειτουργησαμε μεθοδικα σαν ομαδα , οικογενεια, παντα πιστοι στον στοχο μας και τις αρχες μας. Αυτό ειχε σαν αποτελεσμα η ομαδα να ανεβει επιπεδο και να εμφανιζεται στα ηρακλειωτικα γηπεδα κερδιζοντας εκτιμηση, σεβασμο και αναγνωριση από ολο το ποδοσφαιρικο κοσμο. Η ομαδικη προσπαθεια παρα τις οποιες διαφωνιες , αντιπαραθεσεις εφερνε αποτελεσμα. Ειμαι περηφανος για αυτό που εχουμε καταφερει σαν ομαδα.


Την φετινη χρονια οι δυσκολιες και οι αντιπαραθεσεις ηταν περισσοτερες. Υπηρξε ελλειψη συνοχης στην διοικηση πραγμα που επηρεασε αρνητικα τα αποδυτηρια της ομαδας. Προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις να κρατησω την ομαδα σε όλα τα επιπεδα συγκεντρωμενη και πιστη στο αγωνιστικο της πλανο. Το καταφερα σε μεγαλο βαθμο ηταν όμως κατι πολύ ψυχοφθορο και κουραστικο . Θεωρω ότι καποιοι εβαλαν τον ευατο τους πανω από την ομαδα για πραγματα που μπορουσαν να λυθουν ευκολα με συζητηση και διαλογο.
Με τις οποιες δυσκολιες η χρονια τελειωσε πετυχαινοντας η ομαδα μια αξιολογη πορεια που την βρισκει να τερματιζει στην 5Η θεση του βαθμολογικου πινακα.


Από την ληξη του πρωταθληματος και μετα δεν ειχα καμια επικοινωνια με μελη της διοικησης για το τι προκειται να κανουν η για το μελλον μου στην ομαδα. Εμαθα μονο ότι προκειται να γινουν εκλογες για την αναδειξη νεας διοικησης.
Εγιναν εκλογες αλλα δεν προεκυψε κατι θετικο για την ομαδα. Μετα από τηλεφωνικη επικοινωνια που επιδιωξα με τον προεδρο κο Νταλλα μου ανακοινωθηκε ότι δεν καρποφορησε η εκλογικη διαδικασια και ότι η μεχρι τωρα διοικηση δεν θα συνεχισει. Αυτή η εξελιξη εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορουν να γινουν συζητησεις για τη συνεχεια της συνεργασιας μου με την ομαδα. Δυστυχως ανθρωποι που υπολογιζα να εκδηλωσουν ενδιαφερον για το μελλον της ομαδας δεν το εκαναν. Ειμαι πολύ πικραμενος και προβληματισμενος με αυτή την εξελιξη. Δεν την περιμενα. Ο καιρος περνα και ο πηχης της ομαδας είναι ψηλα. Αναρωτιεμαι πως είναι δυνατον μια ομαδα μετα από τετοια πορεια τα τελευταια χρονια να απαξιωνεται από την ιδια της την κοινωνια. Πως είναι δυνατον να μην θελει η παρουσα διοικηση να συνεχισει.


Μετα από ολες αυτές τις εξελιξεις και εχοντας κανει αρκετη υπομονη αναγκαζομαι να παρω την δυσκολη αποφαση να αποχωρησω από την τεχνικη ηγεσια της ομαδας. Μια αποφαση που περνω με βαρια καρδια αφηνοντας πισω κοπους δυο και πλεον ετων. Νιωθω ότι αφηνω κατι στη μεση.Ειχα να δωσω ακομα πολλα στην ομαδα. Όμως μονος μου δυστυχως δεν μπορω. Είναι ωρα να αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους ,διοικηση, τοπικη κοινωνια, ακομα και αυτοι που κρινουν και κατακρινουν τα παντα και κάθε προσπαθεια από τον καναπε τους.
Ευχομαι από καρδιας η ομαδα να βρει τις λυσεις που απαιτουνται ώστε να συνεχισει ότι χτισαμε μεχρι σημερα.
Τελειωνοντας, θα ηθελα να ευχαριστησω τους ανθρωπους της διοικησης για την συνεργασια που ειχαμε παρα τις διαφωνιες, προσπαθησαν και εδωσαν πολλα στην ομαδα. Ιδιαιτερα ευχαριστω τον κο Δημο Φουντουλακη για την προσπαθεια που κατεβαλε να λυνει κάθε προβλημα που προεκυπτε γρηγορα και αμεσα καθως και για την συμβολη του ώστε η ομαδα να ξεχωρισει σε επιπεδο επικοινωνιας ,δρασεων και δραστηριοτητων. Η βοηθεια του σε εμενα ηταν σημαντικη. 


Ευχαριστω τους ποδοσφαιριστες που συνεργαστηκαμε από την αρχη μεχρι και σημερα, θα τους θυμαμαι για παντα γιατι ολοι μαζι υπερβαλαμε εαυτο και πετυχαμε πραγματα που οι περισσοτεροι από εμας δεν ειχαμε ξαναζησει. Ηταν καλοι και αξιοι συνταξιδιωτες. Τους ευχομαι να είναι γεροι να συνεχισουν να κηνυγουν τα ονειρα τους. Ευχαριστω τον φροντιστη κο Γιωργο για τις υπηρεσιες του , τον κο Δαριβιανακη Δημητρη(φυσιοθεραπευτης) για το μικρο διαστημα που συνεργαστηκαμε μου εδειξε ότι είναι ενας αξιολογος επαγγελματιας. Ιδιαιτερα ευχαριστω τον αμεσο συνεργατη μου και γυμναστη κο Βαιραμακη Βαγγελη. Η βοηθεια του ηταν σημαντικη και αποτελεσματικη. Το μελλον του ανηκει.
Ένα καραβι παλιο σαπιοκαραβο…………………………………………….
Με σεβασμο και εκτιμηση Βασιλης Βασιλειαδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ