Στη Ροδιά ο Μενέλαος Μποκέας

Petite Perle 300×250

Στη Ροδιά βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι μπορεί!». Σε μια ανοιχτή συζήτηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής, ο Μενέλαος Μποκέας συνομίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, αναπτύσσοντας παράλληλα τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Η Ροδιά ο πανέμορφος γραφικός οικισμός του Μαλεβιζίου με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, αντί να βελτιώνει την εξωστρέφειά της, κάθε χρόνο κλείνεται περισσότερο στα στενά της όρια. Αντί να εξελίσσεται βάσει των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, παρακαλεί για τα αυτονόητα. Αυτή η στροφή προς τα πίσω, έχει ονοματεπώνυμο.

Η Ροδιά του φυσικού κάλλους και της πρωτογενούς παραγωγής, χρειάζεται να αναδείξει τις δυνατότητές της και να αποκτήσει την αξία που της αναλογεί. Χρειάζεται να διασφαλίσει προϋποθέσεις που θα την αναπτύξουν βιώσιμα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων, που θα ενισχύσουν κάθε υγιή δραστηριότητα στην περιοχή.

Θέλουμε τη Ροδιά πυλώνα της ταυτότητας του Μαλεβιζίου, πόλο έλξης και ζωντανό κύτταρο δημιουργίας. Με στρατηγικό σχεδιασμό και σεβασμό στην τοπική παραγωγή, το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Γιατί η επένδυση στον άνθρωπο είναι επένδυση στο μέλλον».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ