Συνέλευση Ν.Ο.Δ.Ε Ηρακλείου αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Νομαρχιακή Συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 16 Μαΐου, και ώρα 18:30, η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου, υπό τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, στα γραφεία της Οργάνωσης (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38) στο Ηράκλειο.

Στην Συνέλευση θα συμμετάσχουν ο γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας – βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης – Βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κα Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ατζέντα της Συνέλευσης περιλαμβάνει την εντατικοποίηση του οργανωτικού σχεδιασμού και τους εκλογικούς αντιπροσώπους εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και των Ευρωεκλογών. Ακόμα, περιλαμβάνει την προετοιμασία για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Χανιά την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, και για την ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 19:30 στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...