Θα είμαστε κοντά και μετά τις εκλογές

Petite Perle 300×250

Ο Αλέξανδρος με την ομάδα του σαρώνουν με τις εμφανίσεις τους, καθώς οργανώνουν ολόκληρο το νόμο Ηρακλείου και καταγράφουν τα παράπονα του κόσμου τις ελλείψεις του νόμου.

Επισκέψεις σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ,τόσο εντός Ηρακλείου όσο και σε ολόκληρη την ενδοχώρα πραγματοποιεί η ομάδα του συνδυασμού "ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ".

Τρέχουμε παντού, γιατί θέλουμε να μας γνωρίσει ο κόσμος . Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί είμαστε μια δυναμική ομάδα που απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους απ' όλους τους χώρους εκπαίδευσης υγείας , τουρισμού , και μια δυναμική αγροτική και κτηνοτροφική εκπροσώπηση.

Κατά της συναντήσεις μου με όλο τον κόσμο, δήλωσε η κ. Σεληνιωτάκη (Η ίδια κατάγομαι από τα Άνω Μούλια ένα μικρό χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου προς Μεσαρά όντας παιδί αγροτικής οικογένειας , γνωρίζω απόλυτα της συνθήκες διαβίωσης και την ζωή των ανθρώπων της υπαίθρου).

Ένας από τους πρωταρχικούς μου στόχους θα αποτελέσει η φροντίδα των ταλαιπωρημένων και εγκαταλειμμένων χωριών της υπαίθρου.

Κατά τις περιοδείες μου τον τελευταίο διάστημα στην ενδοχώρα αλλά και από την όλη προσωπική εμπειρία μου από την κίνηση μου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ηρακλείου – Μοιρών, καθώς πηγαινοέρχομαι συχνά προς το χωριό μου, έχω απελπιστεί με την κατάσταση, τις λακκούβες, τις ρωγμές και τις κατολισθήσεις τα παράπονα και την οργή του κόσμου. Είναι κάτι που βιώνω καθημερινά, ενώ από το χειμώνα που βιώνουμε αυτή την κατάσταση δεν έχουν ληφθεί οποιαδήποτε μέτρα για την επούλωση του οδικού αυτού δικτύου προς Μεσαρά.

Ομοίως και για τον επαρχιακό δρόμο από Αγία Βαρβάρα, Πανασό, Γέργερη , Νίβρυτο , Ζαρό, Βορίζα και Καμάρες.

Και ρωτώ " Τι έχετε κάνει κ. Αρναουτάκη για την Μεσαρά μας εννέα χρόνια", πόσα κονδύλια έχετε δώσει; ". Οι συμπολίτες μας έχουν διαλύσει τα αυτοκίνητα τους…

Υπόσχομαι στους αγρότες και κτηνοτρόφους του νόμου μου ότι αν τα καταφέρω και εκλέγω, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαι κοντά τους και να διορθώσουμε ό,τι είναι δυνατόν να αλλάξει.

Θα προσπαθήσουμε η Περιφέρεια να συμμετέχει ενεργά, με όσο το δυνατόν περισσότερες απορροφήσεις κονδυλίων στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, και την προώθηση των ντόπιων εγχώριων προϊόντων σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

Επίσης θα εισηγηθώ στην μείωση του κόστους αγροτικών εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων, για να μπορέσουν οι αγρότες να επιβιώσουν και να επενδύσουν στην ευλογημένη Γη μας.

Στηρίξτε μας για να είμαστε κοντά σας στην συνέχεια . Να είστε σίγουροι ότι όσο περνάει από το χέρι μου, θα είμαι δίπλα σας και μετά τις εκλογές. Όχι όπως οι υπόλοιποι που όπως μου παραπονεθήκατε ζητάνε μόνο την ψήφο σας και σας ξεχνάνε μετά .

 Δεσμεύομαι δημόσια ότι θα σταθώ στο πλευρό σας.

Σεληνιωτάκη Χρυσάνθη

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ν. Ηρακλείου

ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ