Στο Βενιζέλειο η "Λαϊκή Συσπείρωση"

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15/5 περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου στις κλινικές, στα εργαστήρια και στην αιμοδοσία του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ενώ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Στο κλιμάκιο επίσης συμμετείχαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Κρήτης: Γιώργος Καραγιάννης, χειρούργος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και Βασίλης Κούδας, ψυχίατρος στο ΠΑΓΝΗ καθώς και οι Πόπη Συντυχάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου και Φρόσω Μαρκοδημητράκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αρχανών – Αστερουσίων.

Κατά την περιοδεία τους ανέδειξαν πως τόσο το ΚΚΕ όσο και οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σταθερά στέκονταν δίπλα στους εργαζόμενους της υγείας, και ιδιαίτερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν στις ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή σε σχέση με εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων σε νευραλγικούς χώρους του νοσοκομείου, οι οποίοι στοιβάζονταν σε λυόμενα κτήρια μετά την φωτιά σε κτήρια που ενοικίαζε το νοσοκομείο για τις ανάγκες  τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Το κλιμάκιο ακόμα σημείωσε πως το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωση στηρίζουν τις καθημερινές διεκδικήσεις των εργαζομένων στην υγεία για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα, για επαρκή κρατική χρηματοδότηση των νοσοκομείων στο ύψος των πραγματικών αναγκών. Ανέδειξαν την τεράστια συμβολή των γιατρών, των νοσηλευτών-τριών, όλων των ειδικοτήτων που πραγματικά με τεράστια αυτοθυσία καταφέρνουν να κρατούν το σύστημα υγείας σε λειτουργία παρά τις τρομερές περικοπές που έχουν επιβάλει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως και η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους του Βενιζέλειου Νοσοκομείου να αξιοποιήσουν αυτήν τους την πείρα, να σκεφτούν το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, δηλαδή το ποιος θα ναι στο πλάι τους και ποιος απέναντί τους από τις 27 Μάη, να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις κάλπες των Ευρωεκλογών και την Λαϊκή Συσπείρωση στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ