Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη χθεσινή παράδοση του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς

Petite Perle 300×250

 Η χθεσινή εσπευσμένη παράδοση του δρόμου Ηράκλειου – Μεσαράς λόγω άμεσης απένταξης του έργου εκτός από την ανησυχία που εύλογα δημιουργεί, γεννά και ερωτήματα.

Ερωτήματα που αφορούν το πόσα εγκαίνια θα ακολουθήσουν δεδομένου ότι το έργο «παραδίδεται» ανολοκλήρωτο χωρίς δηλαδή τους αναγκαίους κόμβους Αγίας Βαρβάρας και Γέργερης. Επιπλέον, απορία προκαλεί γιατί καταργήθηκε ο κόμβος των Αγίων Δέκα ο κρισιμότερος δηλαδή κόμβος της Μεσαράς αναγκάζοντας την πλειονότητα των οδηγών να διακινδυνεύουν στην υπάρχουσα διασταύρωση και γιατί δεν προβλέφθηκαν τα αναγκαία έργα που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή χρήση του ίδιου δρόμου (μπάρες, διάζωμα κλπ). Και κυρίως γιατί η τόσο «αποτελεσματική» περιφερειακή αρχή Κρήτης αλλά και οι τοπικοί δήμαρχοι δεν διεκδίκησαν ούτε διεκδικούν τα αυτονόητα δηλαδή ασφάλεια τόσο για το δρόμο όσο και για τις διασταυρώσεις.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό να μην παρασυρθεί από τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που θέλουν να του σερβίρουν αλλά στις 26 Μάη να στείλει μήνυμα καταδίκης σε όσους βάζουν μπροστά από τις ανάγκες του λαού, τα κέρδη των μεγαλοεργολάβων και να υπερψηφίσουν παντού τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ