Γλέντησαν στο Πολύδροσο και ξεσήκωσαν το Γάζι

Petite Perle 300×250

Κέφι, χορός, μουσική και πολλά γέλια ήταν τα χαρακτηριστικά της χθεσινής βραδιάς που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολύδροσου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού κάτοικοι και φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη με την πίστα να μην αδειάζει ούτε λεπτό.

Νέοι και κοπελιές του Γαζίου αλλά και ο χοροδιδάσκαλος Μαρής με τις εντυπωσιακές φιγούρες τους έδειξαν την δεξιοτεχνία και την αντοχή τους στο Μαλεβιζιώτη κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, κάποιοι από την παράταξη του Κώστα Μαμουλάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ιερός Ναός του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης είναι ο Ναός του, αφού απέναντι από την εκκλησία είναι το πατρικό σπίτι του.

Όλα τα έσοδα από τη χθεσινή βραδιά θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, ενώ τα εύσημα παίρνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολύδροσου για την άρτια διοργάνωση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ