Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη στο ΚΕΘΕΑ

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21/5 περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μ. Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη δομή του προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη». Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιάννα Κοκοτάκη, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Νικολέττα Χριστοδουλοπούλου καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Μανιαδάκης. Το κλιμάκιο συνομίλησε με μέλη του ΔΣ του συλλόγου οικογένειας του προγράμματος από διάφορους νομούς της Κρήτης και εργαζόμενους στη δομή.

Συζητήθηκε έντονα η ανησυχία τους για τη συνεχή μείωση της χρηματοδότησης των προγραμμάτων αλλά και τη νομοθέτηση των ελεγχόμενων χώρων χρήσης.

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ανέδειξε πως οι ανησυχίες των λειτουργών αλλά και των νέων και των οικογενειών τους δεν είναι στην agenda καμιάς δημοτικής ή περιφερειακής αρχής, εκτός των δήμων με δήμαρχους κομμουνιστές και αυτό γιατί μόνο το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, αλλά και πρόταση για την ενίσχυση στεγνών προγραμμάτων, με επίκεντρο την πρόληψη και τη θεραπεία, την προσπάθεια στήριξης και επανένταξης, για αυτό είναι και διαχρονικά δίπλα στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.

Ο Μ.Συντυχάκης υπογράμμισε ότι οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, για να μην εθιστεί η νεολαία στη λογική ότι υπάρχουν και καλές ουσίες. Θα διεκδικήσουν να γίνει σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με στεγνά προγράμματα απεξάρτησης ώστε αφενός να στήνονται και να ολοκληρώνονται και αφετέρου να ενημερώνεται ο κόσμος για το σπουδαίο έργο αλλά και για την πρόληψη.  

Τέλος, κάλεσε, μπροστά στις εκλογικές αναμετρήσεις, οι εργαζόμενοι να πάνε στις κάλπες όχι με κριτήριο τις μειωμένες απαιτήσεις και το "μικρότερο κακό", αλλά με βάση τις ανάγκες του λαού, και στο θέμα της αντιμετώπισης των ναρκωτικών. Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωση στην Περιφέρεια και όλους τους δήμους της Κρήτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ