Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη στο ΙΚΑ-ΠΕΔΥ Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21/5 περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Βρύσαλη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στο κλιμάκιο συμμετείχε πλήθος περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Το κλιμάκιο περιόδευσε στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΠΕΔΥ καθώς και στο ιατρικό-νοσηλευτικό-παραϊατρικό προσωπικό που στεγάζεται εκεί. Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα προβλήματα της μείωσης των μισθών, των τεράστιων περικοπών, την άρση της μονιμότητας και την προώθηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, αλλά και της έλλειψης προσωπικού. Αποτέλεσμα η εντατικοποίηση της δουλειάς και η καθυστέρηση στη διεκπεραίωση υποθέσεων των πολιτών.

Οι υποψήφιοι ανέφεραν πως είναι γνωστές οι άσχημες συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζονται, την έλλειψη προσωπικού που εμποδίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση του λαού σε σύγχρονες υπηρεσίες υγείας ενώ ανέδειξαν την ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που όπως και όλες οι προηγούμενες των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν την υγεία σαν κόστος αλλά και ως εν δυνάμει κέρδος την στιγμή που θα έπρεπε να παρέχεται σε όλους δωρεάν και χωρίς προϋποθέσεις ή υποβαθμισμένη. Η ίδια πολιτική εφαρμόζεται και στην τοπική διοίκηση.

 Ο Δ. Βρύσαλης κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν την πείρα τους κριτήριο ψήφου και να αναρωτηθούν: «Χρειαζόμαστε δήμους και διοικήσεις που θα στέκονται παρατηρητές στις εκάστοτε κυβερνητικές ή δημάρχους και διοικήσεις που θα πρωτοστατούν στις διεκδικήσεις τους λαού για  την κάλυψη των αναγκών του; Τέτοιοι δήμαρχοι είναι μόνο οι κομμουνιστές δήμαρχοι.»

Ενώ κλείνοντας τους κάλεσε: «Στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις κάθε εργαζόμενος, κάθε λαϊκός άνθρωπος πρέπει να κάνει τη διαφορά. Να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες, να δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση, ενισχύοντας το ΚΚΕ παντού, ψηφίζοντας "Λαϊκή Συσπείρωση" σε δήμο Ηρακλείου και Περιφέρεια Κρήτης. Να αναδείξει περισσότερους αγωνιστές στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ