Στην Γ εθνική ο Πόρος 0-1 τον Αλμυρό στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο Γάζι με τον Πόρο να κερδίζει με 0-1 με γκολ του Άγγελου Καστελλιανάκη παίρνοντας έτσι το πρωτάθλημα της Α1 και φυσικά την άνοδο στην Γ εθνική.

Σε όλο το παιχνίδι ο Πόρος ήταν καλύτερος από τον Αλμυρό που ενώ ξεκίνησε καλά, δεν μπόρεσε στην διάρκεια του παιχνιδιού να συνεχίσει σε καλό ρυθμό και έτσι ο Πόρος κέρδισε δίκαια. Στο τέλος του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν με τους οπαδούς του Πόρου που ήταν στο γήπεδο του Αλμυρού δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με τύμπανα και κροτίδες.

Συγχαρητήρια όμως αξίζει και ο Αλμυρός που ήταν εξαιρετικός σε όλη την διαδικασία των πλέϊ-οφ. Στο παιχνίδι τώρα οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 7' με σουτ μέσα από την περιοχή από τον Απλαδά, απέκρουσε ο Ζαφείρης. Στο 12' σουτ έξω από την περιοχή από τον Μπέρκη, ψηλά άουτ. Στην πρώτη του κλασική ευκαιρία ο Πόρος άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ στο ''Γ'' από τον Καστελλιανάκη μετά από ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Μαγάκη. Στο 27' ο Καστελλιανάκης σούταρε δυνατά ο Ροδουσάκης έχασε στην αρχή την μπάλα αλλά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 30' ο σέντρα του Απλαδά, κεφαλιά ψαράκι από τον Στρατήγη, άουτ. Στο 41' ο Καστελλιανάκης έχασε τετ α τετ με τον Ροδουσάκη που ακούμπησε λίγο την μπάλα με τα πόδια στέλνοντας την στο δοκάρι και έξω. Στο 43' ο Σκούφος πέρασε δύο παίκτες σούταρε όμως ψηλά άουτ. Στο 45' ο Σακλαμάκης έκανε την σέντρα από τα πλάγια μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, ο Στρατήγης μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά από το στενό μαρκάρισμα του Παπουτσάκη δεν βρήκε καλά την μπάλα και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετές προσπάθειες στο τέρμα και η ένταση να είναι στα ύψη. Στο δεύτερο ημίχρονο όλοι περίμεναν τον Αλμυρό να βγει μπροστά και έτσι και έγινε αλλά άφησε μεγάλα κενά στην άμυνα και θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα γκολ από τους φιλοξενούμενους που έβγαιναν συνεχώς στην αντεπίθεση.

Στο 59' ο Μαγάκης έπαιξε κάθετα στον Καστελλιανάκη, σούταρε με την μία με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Στο 61 ο Α. Ζαφείρης έφυγε σε αντεπίθεση πίσω από την σέντρα, έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 65' ο Καστελλιανάκης έχασε κι άλλο τετ α τετ αφού νικήθηκε και πάλι από τον Ροδουσάκη. Στο 75' ο Σκούφος έξω από την περιοχή έκανε δυνατό σουτ, ο Ροδουσάκης απέκρουσε και στην επαναφορά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε ο Καστελλιανάκης και δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Στο 80' με καταπληκτική συνεργασία ο Αλμυρός βγήκε μπροστά, ο Σακλαμάκης που έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε διαγώνια από πλάγια θέση με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 83' ο Πρικάκης σήκωσε την μπάλα για τον Απλαδά που σούταρε ψηλά από καλή θέση. Στο 86' ο Στρατήγης μετά από κεφαλιά πάσα του Κανδηλάκη που προωθήθηκε τα τελευταία λεπτά, σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Ζαφείρης. Αμέσως μετά στην αντεπίθεση ο Καστελλιανάκης έδωσε στον Μάρκου που ήταν ολομόναχος αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Στο 89' ο Καστελλιανάκης θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά άνοιξε το κοντρόλ στο τετ α τετ και τον πρόλαβε ο Ροδουσάκης.

Στα τελευταία λεπτά ο Αλμυρός πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Ροδουσάκης, Κονιδάκης(70' Νικολακούλης), Καρυωτάκης, Κανδηλάκης, Κλάδος, Αγαπάκης(72' Κούκσοφ), Απλαδάς, Πρικάκης, Στρατήγης, Μπέρκης(40' Μεντουδάκης), Σακλαμάκης(82' Νικητόπουλος)

Πόρος: Ζαφείρης, Σκουλάς(67' Μεταξάκης), Χατζησεβαστός, Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Α. Ζαφείρης(82' Μάρκου), Χρηστάκης, Καστελλιανάκης(92' Ξηρός), Σκούφος, Λεμονιάς(57' Πολυχρονάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ