Δεν κάνει προεκλογική ομιλία ο Σπύρος Καλλέργης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Σπουδαίος ο λόγος της μη διεξαγωγής της ομιλίας για το «Ενωμένο Μαλεβίζι»

Εντελώς δημοκρατικά και κοινή συναινέσει με τους υποστηρικτές και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του «Ενωμένου Μαλεβιζίου», πάρθηκε η απόφαση να μη διεξαχθεί η προκαθορισμένη προεκλογική ομιλία της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη Γαζίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Σπύρος Καλλέργης:

«Το βαρύ πένθος που έχει πλήξει ανθρώπους της παράταξης μας, μας οδηγεί στην απόφαση της μη διεξαγωγής της προεκλογικής μας ομιλίας. Για εμάς προέχει ο άνθρωπος.

Έτσι κι αλλιώς, οι αναρίθμητοι συνδημότες μας, που περνούν καθημερινά από το εκλογικό κέντρο της παράταξης μας, έχουν λάβει το μήνυμα, έχουν καταλάβει ποιο είναι το καλό του τόπου μας και μέσα από τα μάτια μας, βλέπουν το όραμα του συνδυασμού μας. Έχουμε πλέον ανθρώπους δίπλα μας που είναι βέβαιοι και χαρούμενοι για την απόφασή τους, να μας στηρίξουν. Αποφασίσαμε λοιπόν, να μην μπούμε και εμείς στο συνεχές και αδιάκοπο «τρυπάκι» του εντυπωσιασμού. Αφήνουμε σε άλλους να κερδίσουν τις εντυπώσεις με «σουβλακοβραδιές» και «μπιφτεκοβραδιές».

Δε θα ταλαιπωρήσουμε λοιπόν άλλο τον κόσμο μας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...