Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει ασταμάτητα τις περιοδείες του

Petite Perle 300×250

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά» επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Ηράκλειο και συγκεκριμένα τα κεντρικά γραφεία της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης.

Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ενημερωθεί από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχο κ. Νίκο Λαγουδάκη και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, Πύραρχο κ. Γιώργο Τσικαλά, ενώ παράλληλα συνομίλησε με πυροσβέστες.

Στη συνέχεια μετέβη στο Παλαιόκαστρο και στη Σητεία για να συναντηθεί με κατοίκους και να συνομιλήσει μαζί τους.

«Πρέπει να  στηρίζουμε και να στεκόμαστε αρωγοί στα Σώματα που έχουν την σημαντική ευθύνη για την προστασία του πολίτη, όπως η Πυροσβεστική. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Η πρόληψη, η συνεργασία μεταξύ των φορέων και ο σωστός σχεδιασμός είναι επιτακτικές ανάγκες για την θωράκιση του νησιού μας ώστε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τόσο τα ακραία καιρικά φαινόμενα όσο και τις δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου», σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ