Να γίνει πράξη το «ενωμένο»

Petite Perle 300×250

Η Μαρίνα Καρούζου μιλάει για την υποψηφιότητά της

Σε όλη τη ζωή της η  Μαρίνα Καρούζου έχει πορευτεί με ένα αρχαίο  ρητό : «Η ισχύς εν τη ενώσει». Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να κατέλθει ξανά στα κοινά. Για να δει βάλει το δικό της λιθαράκι σε μια συλλογική προσπάθεια και να προωθήσει τα θέματα που αφορούν συνολικά στο Μαλεβίζι κι όχι μόνο στον τόπο καταγωγής της και την Αγία Πελαγία όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 31 χρόνια με συνέπεια. Άλλωστε η πορεία της μέχρι σήμερα, έχει να επιδείξει μια προσπάθεια που στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αυταπάρνηση. Όπως η ίδια δηλώνει μιλώντας στη "Φωνή του Μαλεβιζίου", διεκδικεί την ψήφο των πολιτών  ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην παράταξη "Ενωμένο Μαλεβίζι", γιατί έχει  την πείρα και την όρεξη να δουλέψει , για να πάει ο τόπος μπροστά.

 Γιατί αποφασίσατε να μπείτε ξανά στην κούρσα των εκλογών;

«Θέλω να βοηθήσω όχι μόνο τον τόπο που κατάγομαι, αλλά και όλο το Μαλεβίζι και να το ενώσω. Αυτό ήταν πάντα το  όνειρο  και το όραμα μου και το όνομα της παράταξης  "Ενωμένο Μαλεβίζι", με εκφράζει απόλυτα .

Πάντα το έλεγα, ότι όλοι πρέπει να δουλεύουμε μαζί για να αποφέρουμε καρπούς στον τόπο μας. Διότι η ισχύς εν τη ενώσει είναι το κυριότερο για εμένα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέξατε να σταθείτε δίπλα στο πλευρό στο υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Καλλέργη; 

«Επέλεξα να σταθώ στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Καλλέργη παρά το γεγονός ότι είχε κρούση από όλες τις παρατάξεις,  γιατί είναι ένας άνθρωπος με ήθος , που πιστεύει στην παράδοση και στις αξίες της ζωής και έχει αγάπη και όραμα για τον πολίτη και για τον τόπο του.Πιστεύει στο πρόγραμμα του και έχει την δύναμη και την θέληση να το υλοποιήσει.

Ζούμε σε ένα τόπο απείρου κάλλους, ο οποίος συνδυάζει βουνό και θάλασσα, γι' αυτό θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι δομές που μπορεί να ωφελήσουν στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στον πρωτογενή τομέα, στον υδροφόρο ορίζοντα, στο ενεργειακό και να αποτελέσουν πυλώνες ανάπτυξης για το Μαλεβίζι.

Έχω ασχοληθεί με την οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού των παραλιών της Αγίας Πελαγίας, καθώς και την είσπραξη των εσόδων επί δύο συνεχόμενες σεζόν, στην εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου, την ΜΑΕΔΗΜ με μεγάλη επιτυχία.

Στον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Αγίας Πελαγίας όπου είμαι πρόεδρος, έχουν καταρτιστεί και επιδοτηθεί αρκετοί εργαζόμενοι επιχειρήσεων με προγράμματα ΛΑΕΚ, για πάνω από πέντε συνεχόμενα έτη.

Εύχομαι την επόμενη ημέρα των αποτελεσμάτων των εκλογών, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, να σκύψουμε όλοι πάνω από τα προβλήματα του τόπου και να εργαστούμε με συλλογικότητα και υπευθυνότητα, ώστε να γίνει το Μαλεβίζι ένας τόπος που θα ήθελαν όλοι να επισκεφθούν.

Διεκδικώ την ψήφο των δημοτών , ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στην παράταξη "Ενωμένο Μαλεβίζι", γιατί έχω την πείρα και την όρεξη να δουλέψω για να πάει ο τόπος μπροστά».

Θεωρείτε ότι η απερχόμενη δημοτική Aρχή έκανε λάθος χειρισμούς;

Έγιναν πολλά λάθη, με το κυριότερο την έπαρση ορισμένων ότι αυτοί μπορούσαν καλύτερα και άφηναν  άλλους στο περιθώριο. Προσπαθήσαμε να επιλύσουμε σειρά θεμάτων στο παρελθόν, αλλά δεν τύχαμε  της καλύτερης αντιμετώπισης από το Δήμο.

Όπως προείπα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να καταφέρουμε περισσότερα. Αυτό το αποδείξαμε με τους κόμβους που κινητοποιηθήκαμε με τους αποκλεισμούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες που βοήθησαν στους αγώνες που κάναμε και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 Διότι αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα φτάναμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η Μαρίνα Καρούζου

 Η Μαρίνα Καρούζου έχει καταγωγή από την Αχλάδα Μαλεβιζίου, και η μητέρα της ήταν από το γένος Κληρονόμου.  Είναι παντρεμένη με τον  Τάσο Καίσαρη και μητέρα δύο παιδιών.

Η Μαρίνα Καρούζου, είναι απόφοιτη σχολής Αγγλομαθών Γραμματέων. Επί 13 συναπτά έτη είναι πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας, γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμούδι Λυγαριάς και μέλος ΕΣΕΕ.

Ακόμα, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Αχλάδας για μια 4ετία, πρόεδρος στο Σύλλογο "Μέλισσα" Γυναικών Μαλεβιζίου επί 8ετία, γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας και γραμματέας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ