Σύσκεψη με φορείς του τουρισμού συγκάλεσε ο Μενέλαος Μποκέας

Petite Perle 300×250

Η ποιοτική και ανταγωνιστική ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, καθώς και η διασύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα και τον πολιτισμό ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που συγκάλεσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, με φορείς του τουρισμού, του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του εμπορικού κόσμου του Μαλεβιζίου.

Ως ένα σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, πρωτότυπο και αξιόλογο  χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων το προγραμματικό πλαίσιο του Μενέλαου Μποκέα σχετικά με τον τουρισμό και την ανάπτυξη συγκεκριμένης ταυτότητας για το Μαλεβίζι, που να το αναδεικνύει ως περιοχή εμπλουτισμένης, αλλά και ποιοτικά αναβαθμισμένης τουριστικής εμπειρίας.

 Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Είναι καιρός να στοχεύσουμε σε ενέργειες που θα στηρίξουν πραγματικά την τοπική μας οικονομία. Να αναδείξουμε την πραγματική αξία του τόπου μας. Ο τουρισμός, ο πολιτισμός και ο πρωτογενής τομέας, αποτελούν τα τρία βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Μαλεβιζίου. Βασιζόμαστε, επενδύουμε και συνδέουμε τους τρεις αυτούς πυλώνες του Μαλεβιζίου, με τρόπο βιώσιμο, μη ενεργοβόρο, ποιοτικό, με αναπτυγμένη τη διάσταση προστασίας πόρων και ανθρώπων, κοινωνικά ανταποδοτικό και περιβαλλοντικά υπεύθυνο. Συνεργασίες, συμπράξεις, συντονισμός και οργανωμένος σχεδιασμός, κίνητρα και καινοτόμες δράσεις πρέπει να αποτελούν τον πυρήνα της δυναμικής στόχευσης του Δήμου».

Στη σύσκεψη το παρών έδωσαν ο Σύμβουλος  της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου κ. Φουντουλάκης, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων και μέλος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Διβόλης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Κοφινάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cretan Mill Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μενέλαος Σκουλούδης, η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας κα. Μαρία Μιχαλάκη – Πεδιώτη, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρουσώνα κ. Πιτσικάκης ο συνεργάτης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρουσώνα κ. Καμπιτάκης, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων και επιχειρήσεων του Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ