"Είμαι έτοιμος για το Δήμο"

Petite Perle 300×250

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Καλλέργης κάνει προεκλογικό απολογισμό

Δεν θα αφήσει να χαθεί ούτε λεπτό, για έργα που θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί από χθες, σε όλους τους τομείς, δηλώνει με αποφασιστικότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι", Σπύρος Καλλέργης.

Λίγα 24ωρα πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου μιλά στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" για όσα είδε κι έζησε όλο αυτό το διάστημα "οργώνοντας" το Μαλεβίζι, για τα σχέδια του αλλά και για όσους τον πολέμησαν με ανίερα μέσα.

Έχοντας ολοκληρώσει την προεκλογική σας εκστρατεία και επισκεφθεί όλο το Δήμο Μαλεβιζίου, τι εικόνα έχετε αποκομίσει;
«Από τις επισκέψεις μου σε ολόκληρο το Δήμο, αυτό που ένιωσα είναι η εγκατάλειψη του τόπου και η απογοήτευση των ανθρώπων. Απογοήτευση, διότι έχουν εμπαιχτεί πολλές φορές από την δημοτική Αρχή για έργα που ποτέ δεν έγιναν. Ένιωσα την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν την διαδρομή μου, την προσωπικότητα, τις αρχές μου και την βαρύτητα που συνοδεύει τον λόγο μου».

Θεωρείτε πως θα υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών στο Δήμο Μαλεβιζίου;
«Βάση της νέας νομοθεσίας του "Κλεισθένη", ο δεύτερος γύρος είναι αναπόφευκτος».

Αν το εκλογικό αποτέλεσμα σας φέρει πρώτο, είστε έτοιμος ν' αναλάβετε τα ινία του Δήμου;
«Είμαι πανέτοιμος να αναλάβω τα ινία του Δήμου, έχοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλους τους τομείς».

Περιγράψτε μας τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε σε περίπτωση που εκλεγείτε;
«Θα θέσω σε άμεση εφαρμογή τα προγράμματα που έχουμε για τα αναγκαία έργα στον Δήμο, χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει.Ούτε λεπτό δεν θα αφήσω να χαθεί, για έργα που θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί από χθες, σε όλους τους τομείς».

Είστε ανοικτός για μετεκλογικές συνεργασίες εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν;
«Εάν και εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν, σαφώς και θα κάνω συνεργασία».

Οι φήμες

Ακούστηκαν διάφορα στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για πιθανή αποχώρησή σας από την εκλογική μάχη κτλ. Γιατί νομίζετε πως υπήρξε αυτή η διασπορά φημών;

«Άνθρωποι με γνωστές συμπεριφορές "επαγγελματιών και βολεμένων", που προσπαθούν να κάνουν καριέρα μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, συκοφαντούν, λασπολογούν και επιχειρούν να αποτρέψουν ανθρώπους όπως προσπάθησαν με εμένα, γιατί δεν έχω εμπλακεί σε πολιτικές και οποιουδήποτε άλλου είδους ίντριγκες. Το κάνουν αυτό, διότι γνωρίζουν ότι θα έρθει η δικαίωση, η κάθαρση και τότε κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Στην εποχή μας ο οραματιστής, ο κρυστάλλινος και δίκαιος άνθρωπος μοιάζει να μην έχει πέραση για αυτούς, γι' αυτό και επιδίωξαν να με αποθαρρύνουν πετώντας λάσπη, συκοφαντίες και διαφόρων άλλων ειδών πολιτικά τερτίπια. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Μαλεβιζίου, μπορεί και ξέρει να ξεχωρίζει και θα τους ανταμείψει ανάλογα».

Είδα την αναγνώριση από τους Μαλεβιζιώτες

Ποια είναι τα συναισθήματά σας με το πέρας της εκλογικής εκστρατείας και ως υποψήφιος και ως άνθρωπος;

«Το τέλος της προεκλογικής περιόδου, μου αφήνει γεύσεις πολλών συναισθημάτων. Όπως, πολλή αγάπη από αυτούς που δεν περίμενα αλλά κι αχαριστία από πολλούς, που επίσης δεν το περίμενα. Ζηλοφθονία και αγνωμοσύνη από αρκετούς, ντομπροσύνη από λίγους και λασπολογία από αγνώστους. Ένιωσα την αναγνώριση από το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών του Μαλεβιζίου, την αναγνώριση στο πρόσωπο μου ως του καταλληλότερου για τη θέση του δημάρχου. Ταυτόχρονα ένιωσα και μια τεράστια πικρία για την κατάντια του τόπου μας. Εισέπραξα από τον κόσμο όμως και την μεγάλη αισιοδοξία για το αύριο, όταν σαν δημοτική Αρχή, θα αγωνιστώ μαζί με τους συνεργάτες μου και τους δημότες, για να ξημερώσει μια ημέρα αναγέννησης του Μαλεβιζίου».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ