«Πνίγηκε» στις αγκαλιές ο Μενέλαος Μποκέας (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στην τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα στο Πολύδροσο.

Χαρά, γέλια, χειροκροτήματα, αλλά και δάκρυα συγκίνησης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πολύδροσου για την φιλοξενία, κάλεσε στο βήμα τους υποψήφιους συμβούλους ή αλλιώς τη μεγάλη παρέα της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες κόσμου που έδωσαν το «παρών».

Πανηγυρικά έκλεισε την ομιλία του ο Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος με ροκ διάθεση και με το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου "Μετρώ τα κύματα" να ακούγεται στα ηχεία δήλωσε "Αυτήν την Κυριακή αλλάζουμε εποχή. Σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι. Την Κυριακή με ισχυρή εντολή στέλνουμε μήνυμα αλλαγής. Μετράμε τις μέρες, μετράμε τις ώρες, μετράμε τα βήματα για την μεγάλη αλλαγή, γιατί "Το Μαλεβίζι Μπορεί!".

Στη συνέχεια, εμφανέστατα συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου «πνίγηκε» στις αγκαλιές των παρευρισκομένων και όλοι μαζί έστειλαν το μήνυμα της νίκης σε όλο το Μαλεβίζι, όπως δήλωσε, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος.

Αυτήν την Κυριακή αλλάζουμε εποχή!!!!Απόψε το Πολύδροσο έδωσε μήνυμα αλλαγής για όλο το Μαλεβίζι!#Μενέλαος #Μποκέας #to_malevizi_mporei #η_αλλαγή_ξεκίνησε #teamMpokeas

Gepostet von Antigoni Kampani am Freitag, 24. Mai 2019

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ