Στην Τύλισσο και τη Μονή για τις ευχές των δικών του ανθρώπων ο Σπύρος Καλλέργης (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Για ακόμη μία φορά βρέθηκε στη Μονή και τη γενέτειρά του την Τύλισσο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Σπύρος Καλλέργης με στελέχη και υποστηρικτές της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι».

Σε εξαιρετικά ευδιάθετο κλίμα, έπειτα από τα ηχηρά και αισιόδοξα μηνύματα που καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία του εκλογικού κέντρου του «Ενωμένου Μαλεβιζίου», πραγματοποιήθηκε η περιοδεία της παράταξης με πρώτο σταθμό την Τύλισσο.

Αφού περπάτησαν και χαιρέτησαν τους κατοίκους του χωριού, η πρώτη μεγάλη στάση έγινε στην πλατεία. Το κλίμα ήταν συγκινητικό και οι ευχές «έδιναν και έπαιρναν». Τη συζήτηση όμως μονοπωλούσε, η σιγουριά των κατοίκων πως ο συνδυασμός θα βρίσκεται με υψηλά ποσοστά στο δεύτερο γύρο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο  χωριό, ο Σπύρος Καλλέργης ως άριστος γνώστης του τόπου, ξενάγησε την παράταξη εξιστορώντας συνάμα και γεγονότα από την παιδική του ηλικία.

Ανάλογης υποδοχής έτυχαν και στη Μονή τα μέλη της παράταξης, όπου για ακόμη μία φορά «αγκαλιάστηκαν» από τους φιλόξενους κατοίκους του χωριού και συνομίλησαν για αρκετή ώρα μαζί τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ