Στον Μενέλαο Μποκέα αντικρίζω μια νέα αντίληψη αιρετού, μακριά από ό,τι τετριμμένο έχουμε συνηθίσει

Petite Perle 300×250

Του Γιάννη Βάμβουκα Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα "Το Μαλεβίζι Μπορεί"

Ένα βήμα πριν το 2020, στο Μαλεβίζι συνειδητοποιούμε, πλέον όλοι, ότι ο Δήμος μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.
Όλοι εμείς που επιλέξαμε να ζήσουμε εδώ με τις οικογένειές μας, ονειρευόμαστε να δούμε αυτόν τον τόπο να πρωταγωνιστεί, να προοδεύει ουσιαστικά, να ανακτά τη χαμένη αίγλη της ιστορίας του, να αποκτά την αξία που του αναλογεί. Γι' αυτό ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη επιτέλους τη διαφορά.

Να αναμετρηθούμε με τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, να απεγκλωβιστούμε από αδιέξοδα, να αντικρίσουμε δυναμικά την επόμενη μέρα.

Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετέχω ενεργά, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα.

Γιατί στον Μενέλαο Μποκέα, αντικρίζω μια νέα αντίληψη αιρετού, μακριά από ό,τι συντηρητικό και τετριμμένο έχουμε συνηθίσει.
Γιατί ο Μενέλαος έχει τις γνώσεις, την επαγγελματική αναγνώριση, το πάθος και τις ικανότητες να πάει τον τόπο μας μπροστά.
Έχει το ήθος και την αποφασιστικότητα να αλλάξει νοοτροπίες και κατεστημένα.

Για ένα Δήμο που πραγματικά κατακτά την κορυφή πρώτα στα μάτια όλων μας.
Για ένα Δήμο που η διοίκησή του να στηρίζεται σε αρχές και αξίες, με ισότιμη μεταχείριση όλων των δημοτών χωρίς σκοπιμότητες, με διαφάνεια παντού και για τα πάντα και με ανοιχτές πόρτες για όλες και όλους.

Για ένα Δήμο της ουσιαστικής κοινωνικής συμμετοχής με την ενεργοποίηση των θεσμών διαβούλευσης, ώστε όλοι οι δημότες να είναι ενήμεροι και συνδιαμορφωτές των πολιτικών που θα αποφασίζονται γι' αυτούς, με τη συμμετοχή και των ίδιων.

Για ένα Δήμο του Πολιτισμού, της συνεργασίας, της συνεννόησης και του διαλόγου με πρόγραμμα και λογοδοσία, με συμμετοχή και αλληλεγγύη, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Μαζί με τον Μενέλαο δίνουμε έναν όμορφο αγώνα για να γίνει επιτέλους το Μαλεβίζι, ο τόπος που μας αξίζει.

Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ