Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δ. Βρύσαλη, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καλούμε την πλειοψηφία του Ηρακλειώτικου λαού να δώσει δύναμη σήμερα στη Λαϊκή Συσπείρωση για να παλέψουμε για μια καλύτερη ζωή.

Καλούμε να περάσει μέσα από τις Συμπληγάδες των υπόλοιπων συνδυασμών που θέλουν να αρπάξουν την ψήφο του αλλά την επόμενη μέρα δεν θα εξυπηρετήσουν τις δικές του ανάγκες αλλά των λίγων αυτής της πόλης.

Το πραγματικό δίλημμα που τίθεται μπροστά στο και στον λαό του δήμου μας είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θ’ αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά για να ανοίξει ο δρόμος της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού και της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση από την επόμενη μέρα των εκλογών, σε όποια θέση και αν βρεθεί, θα είναι η μοναδική δύναμη πραγματικής αντιπολίτευσης, απέναντι σε όλους εκείνους που προωθούν πολιτικές σε βάρος των λαϊκών ανθρώπων, τις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Περιφέρεια.»

Related Articles