Το σήκωσε η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιέστα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ που βγήκε πρώτη στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Πριν σηκώσουν το κύπελλο του πρωταθλητή τα κορίτσια του Δημήτρη Χωματά, έπαιξαν φιλικό με την Βασίλισσά του Νότου κερδίζοντας πολύ εύκολα με 8-0 χωρίς να δυσκολευτούν σε κανένα σημείο του αγώνα, η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν μπήκε αλλαγή η αρχηγός του ΟΦΗ Βάσω Κυδωνάκη με τον κόσμο να σηκώνεται και να χειροκροτεί.

Η νεαρή παίκτρια είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγιναν απονομές στους Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον χορηγό Αντώνη Παπαδάκη, στο βόλεϊ της ομάδας του ΟΦΗ που ανέβηκε κατηγορία, στην ΠΑΕ, ΟΦΗ, και στην γυναικεία και αντρική ομάδα του basket του ΟΦΗ. Στον ερασιτέχνη ΟΦΗ την απονομή την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζόρτζογλου, την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Δανδάλης.

Στον χορηγό κ. Παπαδάκη την απονομή έκαναν οι τέσσερις αρχηγοί της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια τιμήθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Κ. Παπαδάκη και την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Ηλίας Πουρσανίδης. Την πλακέτα για την ομάδα βόλεϊ παρέλαβε και πάλι ο κ. Δανδάλης από τον κ. Αντωνακάκη. Την πλακέτα για την αντρική ομάδα basket του ΟΦΗ έδωσε ο κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και στην γυναικεία ο κ. Βαρβεράκης.

Την απονομή για την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος των γυναικών του ΟΦΗ έκανε ο κ. Παπαδάκης μαζί με τον κ. Τζόρτζογλού στην Μαρία Αραβιάκη που είχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο τέλος η Βάσω Κυδωνάκη σήκωσε ψηλά το πρωτάθλημα με τα κορίτσια να βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ