Έχασε την προεδρία παρότι πρώτος σε ψήφους ο Γιάννης Κοτσυφός

Petite Perle 300×250

Μια από τις εκπλήξεις της χθεσινής βραδιάς ήταν αυτό που συνέβη στο τοπικό Γαζίου. Ο απερχόμενος πρόεδρος, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το Γάζι, Γιάννης Κοτσυφός που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε 1450 ψήφους σε αυτές τις εκλογές έφτασε περίπου στις 2000.

Όμως δεν θα είναι πρόεδρος αφού αφενός στο τοπικό κυριάρχησε η παράταξη του Μενέλαου Μποκέα, αφετέρου υπάρχουν αλλαγές και με τον Κλεισθένη. Ο ίδιος με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε :

"Επειδή σήμερα από το πρωί, δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα απο φίλους και με αρκετούς δε μπόρεσα να μιλήσω,θέλω να σας ενημερώσω τα εξής:
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη στήριξη και συμπαράσταση στις χτεσινές εκλογές όπως και όλα τα παιδιά που ήταν υποψήφιοι δίπλα μου.
Να σας πώ, οτι με την πρώτη εκλογική,προφορική ενημέρωση που έχω, έχω λάβει συνολικά περίπου 1800-2000 σταυρούς(πιθανόν ο πρώτος σε σταυρούς σε όλο το Δήμο) αλλά δυστυχώς χάνω την Προεδρία στο Γάζι, λόγω του νέου εκλογικού νόμου που πρώτη φορά ισχύει στις χτεσινές εκλογές (με την επικράτηση του κ. Μποκέα σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Γαζίου"
.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ