Σπ. Καλλέργης: Ο αγώνας μας ήταν κρυστάλλινος κι έτσι θα συνεχίσουμε

Petite Perle 300×250

"Θα φροντίσω την ερχόμενη Κυριακή, όποιος κι αν είναι ο επόμενος δήμαρχος να είμαι εκείνος που με τη δύναμη του μαλεβιζιώτικου λαού θα φροντίσω για την επιβολή δικαιοσύνης, πειθαρχίας και παρουσίας που θα σηματοδοτεί ένα καθαρό μέλλον" .

Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι" Σπύρος Καλλέργης υποδέχθηκε το ρόλο του ρυθμιστή που του προσέφερε το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο κ Καλλέργης ευχαρίστησε θερμά τους ψηφοφόρους του και τόνισε πως παρά το μεγάλο πόλεμο που δέχθηκε κι εκείνος και οι ψηφοφόροι του άντεξαν.

Η προσπάθεια μου, είπε, "ήταν καθαρή και δεν χειραγωγήθηκε ούτε από οικονομικά ούτε από πολιτικά συστήματα, είμαι ατόφιος Μαλεβιζιώτης και θα αγωνιστώ και στο μέλλον για την επικράτηση της ισονομίας και ισοπολιτείας. Θέλω οι ψηφοφόροι μου να νιώθουν υπερήφανοι για τον αγώνα μας που ήταν κρυστάλλινος".

Τα σημερινά αποτελέσματα ωστόσο , πρόσθεσε ο ίδιος, δίνουν το μήνυμα πως η καθαρότητα σε αυτό τον τόπο ίσως δεν έχει πέραση. Ο κ Καλλέργης, τέλος επεσήμανε πως τον ενδιαφέρει η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο να λειτουργεί ως μηχανισμός αποφυγής αδικιών

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ