Μαζική ανανέωση και… πρώτη μεταγραφή στην ΑΕ Κατσαμπά

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Στην ανανέωση επτά ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της σεζόν 2018-2019 προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Κατσαμπά πιο συγκεκριμένα, τα βρήκαν σε όλα με τους Τάκη και Τόλη Καραφωτιά, Προκόπη Νικολάου, Ανδρεαδάκη, Λέλεκα, Ποντίκαλη και Λιουδάκη.

Οι επτά ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και την νέα χρονιά να φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα και να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Νίκου Ανδριανάκη.

Επιπρόσθετα το ιστορικό σωματείο του Ηρακλείου έκανε γνωστή και την πρώτη μεταγραφή στην μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού, με τον Νίκο Βενέρη να επιστρέφει στην ΑΕΚ, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στις Γούβες και την Α2 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κατσαμπά αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Καραφωτιάς Δημ. , Καραφωτιάς Απ. , Ντελία Αρ. , Νικολάου Προκ. , Ανδρεαδάκης Κων. , Ποντίκαλη Μ. , Λιουδάκη Κων. Και Λέλεκα Τασ. 
Σκοπός της διοίκησης είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ΑΕΚατσαμπά όλοι οι ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις ούτως ώστε η ομάδα να έχει πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και άριστο κλίμα. Πάνω σε αυτή τη βάση και σε συνεννόηση με το νέο προπονητή μας, θα συνεχίσουμε και τις επόμενες ημέρες τις ανανέωσης ποδοσφαιριστών μας.


Τέλος η διοίκηση με χαρά ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την σεζόν 2019-2020, την επιστροφή του Νίκου Βενέρη στην ΑΕΚατσαμπά. Ο Νίκος είναι είναι ένα παιδί που θεωρούμε οτί η ΑΕΚ είναι οικογένειά του και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ομάδα μετά από δύο χρόνια απουσίας. "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ