Μιχάλης Αλμπαντάκης: Το Μαλεβίζι «μίλησε» μέσα από την κάλπη

Petite Perle 300×250

«Η κοινωνία του Μαλεβιζίου με την ψήφο της «μίλησε» στην κάλπη και έχει κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας. Η ψήφος των Μαλεβιζιωτών ενισχύει ακόμα περισσότερο τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι σε όλους, με στόχο ο Δήμος να αλλάξει σελίδα.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλες κι όλους όσους ψήφισαν το Συνδυασμό μας «Το Μαλεβίζι μπορεί» και εμένα προσωπικά, δίνοντας μας τη δύναμη να συνεχίσουμε, ώστε ο Δήμος να προχωρήσει μπροστά.

Να έρθει μια αλλαγή, η οποία αξίζει στους ανθρώπους του τόπου μας, στην Ιστορία και στον πολιτισμό μας και κυρίως στις νεότερες γενιές.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας την επόμενη Κυριακή. Γιατί το μήνυμα για την αλλαγή σελίδας και νοοτροπίας είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Γιατί οι πολίτες πιστεύουν πλέον στις ανοιχτές διαδικασίες, όχι στις κλειστές πόρτες. Πιστεύουν στη συνεργασία, στις συνέργειες και τη σύμπραξη δυνάμεων. Μας ψήφισαν γιατί γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε οι υπέρμαχοι της διαφάνειας και της συμμετοχικότητητας.

Την ερχόμενη Κυριακή το μήνυμα της νίκης θα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ