Clean Up The Med – Η πανευρωπαϊκή δράση που έγινε θεσμός στο Φόδελε

Petite Perle 300×250

Για μια ακόμα χρονιά το ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort συμμετείχε στην Πανευρωπαϊκή δράση Clean Up The Med, μια δράση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία της θάλασσας της Μεσογείου.

Δεκάδες εθελοντές, ξένοι επισκέπτες και φυσικά τα στελέχη και το προσωπικότου ξενοδοχείου, με κέφι και όρεξη καθάρισαν την παραλία του του Φόδελε, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προστασίας του περιβάλλοντος. Αξίζει να τονιστεί ότι το Φόδελε – και η Κρήτη γενικότερα – προβλήθηκε διεθνώς από αυτή τη δράση, με τις φωτογραφίες των πελατών του ξενοδοχείου να κάνουν ήδη τον γύρω του κόσμου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος που υλοποιούνται από το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από τους ξένους επισκέπτες, ενώ συμπεριλαμβάνεται και στα κριτήρια βράβευσης της παραλίας, με την Γαλάζια Σημαία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ