Και σε e-book στο διαδίκτυο το πρόγραμμα του Μενέλαου Μποκέα!

Petite Perle 300×250

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης σε πολλαπλά επίπεδα είναι το πρόγραμμα του συνδυασμού του Μενέλαου Μποκέα για το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας. Πρόκειται για ένα σοβαρά μελετημένο, σύγχρονο εργαλείο στρατηγικής δράσης, βασισμένο σε έξι συνεκτικούς άξονες, που συνδέονται και αλληλεπιδρούν στενά. Κάθε άξονας περιλαμβάνει μια σειρά από συγκεκριμένες δράσεις και προτεραιότητες για την επόμενη μέρα. Στόχος είναι να αποκτήσει το Μαλεβίζι συγκεκριμένη αναπτυξιακή ταυτότητα.

Το Σχέδιο Προγραμματισμού του Μενέλαου Μποκέα και της παράταξης του «Το Μαλεβίζι μπορεί» διαμορφώθηκε έπειτα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου, μέσα από ένα ευρύ ανοιχτό διάλογο, που τους προηγούμενους μήνες πραγματοποίησε ο Μενέλαος Μποκέας σε κάθε γωνιά του Δήμου. Με συμμετοχικές διαδικασίες, δίνοντας βήμα έκφρασης σε όλους. Γι'αυτό και ο ίδιος αναφέρεται σε αυτό ως το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψε με τους δημότες του Μαλεβιζίου.

Το προγραμματικό πλαίσιο του Μενέλαου Μποκέα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι δημότες του Μαλεβιζίου τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Μάλιστα εδώ και εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει και σε μορφή e-book στο διαδίκτυο, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην πληροφορία σε όλους! Η καινοτόμα αυτή πλατφόρμα ανάγνωσης μάλιστα «σαρώνει» τις προβολές στο διαδίκτυο – ένδειξη και της ευρείας αποδοχής του κόσμου, καθώς θεωρείται δικό τους πόνημα.

Δείτε το e-book με το πρόγραμμα του Μενέλαου Μποκέα εδώ:

Παρακάτω οι έξι βασικοί άξονες του προγράμματος:

1ος άξονας: Όλα στο φως! Διαφάνεια παντού.

2ος άξονας: Έξυπνος και Αποτελεσματικός Δήμος (Malevizi e-project)

3ος άξονας: Σχεδιάζουμε-Συνεργαζόμαστε-Επενδύουμε

4ος άξονας: Ποιότητα Ζωής

5ος άξονας: Τουρισμός, Πολιτισμός, Πρωτογενής τομέας: Μαζί Μπορούν!

6ος άξονας: Οι Νέοι Διαλέγουν Μαλεβίζι!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ