Με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά «100 Χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ποντίων» της ΑΕ Κατσαμπά!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Η ανάρτηση της ΑΕ Κατσαμπά αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με την ονομασία «100 Χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ποντίων» που διοργάνωσε η οικογένεια της ΑΕΚατσαμπά.

Το τουρνουά ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00, με τις ομάδες της ΑΕΚ, της Ένωσης Ατσιποπούλου-Πρινέ, του Ηροδότου και της Μινωικής να λαμβάνουν μέρος σε αυτό.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όπως επίσης πλακέτες σε κάθε ομάδα αλλά και κύπελλο για τη συμμετοχή τους.

Επίσης, τιμήθηκε για την προσφορά της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νομού Ηρακλείου και τη τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Λέσχης, κ. Βαΐος Αϊνατζόπουλος.

Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά και ιδιαιτέρως όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του.

Ξεχωριστή μνεία στη διοίκηση του Αλμυρού για την υλικοτεχνική συνδρομή τους, όπως επίσης και στους χορηγούς που συνέβαλλαν και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Ηρακλείου και τον αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά, την «Fresh Snack», τα «Super Market Φαιστός» και τον γενικό διευθυντή του Ομίλου κ. Συριγωνάκη, τα νερά «Κρυστάλ» και τα «Παγωτά Κουβίδης».

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος για την ακαδημία μας.

#ΑΕΚατσαμπά #Academy #Family

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το ποδοσφαιρικό τουρνουά

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ