Οι επίλεκτοι στην Πάρο για φιλανθρωπικό σκοπό

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Ένα ευχάριστο διάλλειμα από την καθημερινότητα τους έκανε η ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών του Ηρακλείου κάνοντας ταξίδι μέχρι την μαγευτική Πάρο όπου έδωσε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με ομάδα επίλεκτων του νησιού.

Η ομάδα του Ηρακλείου των μεγάλων αστέρων δίδαξε ποδόσφαιρο τους Παριανούς παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1 κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων. Για την ιστορία τα γκολ των επίλεκτων του Ηρακλείου σημείωσαν ο Ρουμπάκης, Τσαΐνης, Σεραφειμίδης. Έλλειψη κανονικού τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλείου και κάθισαν από ένα ημίχρονο ο Γιώργος Πολυχρονάκης και ο Δημήτρης Καλογιαννάκης.

Η αποστολή του Ηρακλείου στην Πάρο αποτελείτο από εξήντα άτομα, ακολούθησαν οι γυναίκες και τα παιδιά των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών. Στην ανάπαυλα του αγώνα τιμήθηκε από τον σύνδεσμο βετεράνων Πάρου-Αντίπαρου ο Νίκος Μαχλάς που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού αλλά ήρθε από το εξωτερικό ειδικά για την εκδήλωση. Επίσης στο τέλος της αναμέτρησης βραβεύθηκε ο Νίκος Νιόπλιας ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και στον υπεύθυνο της ομάδας επίλεκτων Ηρακλείου από τον δήμαρχο Πάρου κ. Κωβαίο και τον έπαρχο του νησιού κ. Μπίζα αντίστοιχα. Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία φίλων του ΟΦΗ που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο και φωτογραφήθηκαν με τα πρώην αστέρια της ομάδας τους.

Σύνθεση των επίλεκτων Ηρακλείου: Μαχλάς, Νιόπλιας, Φινοκαλιώτης, Πολυχρονάκης, Μαρκάκης, Τσαΐνης, Πίτσος, Σεραφειμίδης, Ρουμελιώτης, Χαλκιαδάκης, Σκέντζος, Καλογιαννάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ