Το πάρτι του Αντώνη Παπαδάκη, στα κορίτσια του ΟΦΗ για την άνοδο στην Α' Εθνική (Photos)

Petite Perle 300×250

Τα επινίκια για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία πήρε το πρωτάθλημα στην Β' Εθνική και επιστρέφει με φόρα στην Α' Εθνική, καλά κρατούν.

Μετά την όμορφη γιορτή, που έγινε στο Γεντί Κουλέ, για την άνοδο, σειρά είχε, το… πάρτι που έκανε στα κορίτσια του ΟΦΗ, στο σπίτι του στην Χερσόνησο, ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης.

Ο άνθρωπος που στήριξε οικονομικά το φετινό εγχείρημα, αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης και τα κορίτσια του ΟΦΗ, πέρασαν μια όμορφη οικογενειακή μέρα την Κυριακή (2/6), με… πολλές βουτιές στην πισίνα, μπάρμπεκιου με πολλά εδέσματα και υπέροχο φαγητό , αλλά και πολύ κέφι, πολύ χορό και τραγούδι!

Ο Αντώνης Παπαδάκης, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τα κορίτσια του ΟΦΗ, για την επιτυχία τους και την εικόνα που βγάζουν σαν δεμένο σύνολο και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους και στην Α' Εθνική.

Όταν μάλιστα εμφανίστηκε και μια τούρτα στα χρώματα του ΟΦΗ, που έγραφε «πρωταθλήτριες 2018-19» τα κορίτσια του ΟΦΗ, τραγούδησαν με τον Αντώνη Παπαδάκη, όλες μαζί το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει» σε μια κορυφαία στιγμή για την εκδήλωση.

Το πάρτι κράτησε μέχρι το βράδυ και η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλό καλοκαίρι και ραντεβού την επόμενη χρονιά, με τα κορίτσια του ΟΦΗ στα «σαλόνια» της Α' Εθνικής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ