Του Αντώνη Στρατάκη
Χωρίς να θέλω να θίξω τους άλλους μπασκετικούς του Ηρακλείου, όταν μιλάω για μπάσκετ με τον πρόεδρο του Ο.Α.Α.Η. Παντελή Ρυακιωτάκη δεν θέλω να τελειώσει η συζήτηση μας. Βρεθήκαμε ύστερα από αρκετά χρόνια στο ΄΄50-50’’ η διάθεση ήταν χαλαρή και η κουβέντα για το μπάσκετ δεν έλεγε να τελειώσει.
Ο ‘’φιλόσοφος’’ του Ηρακλειώτικου Μπάσκετ είχε θέση για τα πάντα, για τον αγαπημένο του Ομπράντοβιτς, τον Γιάννη Αντετοκούμπο τον messi του μπάσκετ όπως τον χαρακτήρισε, τον Ζώη Καράμπελα το νέο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ ενώ μου εξέφρασε την πικρία του για κάποιους παλιούς φίλους του στο χώρο που τον ‘’πούλησαν’’ γιατί πάντα είναι του στενού προσωπικού τους συμφέροντος.
Σε αυτή τη δίωρη μπασκετική πανδαισία τον άκουσα να μου μιλάει με υπερηφάνεια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ο.Α.Α.Η. όπου η παραγωγική διαδικασία προχωρά πολύ καλά και σιγά σιγά βγαίνουν ταλεντάκια με προοπτικές. Με την πρώτη ευκαιρία θα επιδιώξω να πιούμε ξανά το ποτό μας στο 50-50 και να συνεχίσουμε την ποιοτική μπασκετική μας κουβέντα.
Α, να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι σαν Ολυμπιακός που είναι διαφωνεί κάθετα με την ξεφτίλα της ομάδας από τους Αδελφούς Αγγελόπουλους να την γελοιοποιήσουν και να την ρίξουν κατηγορία στην Α2. Θα μου έκανε αρνητική εντύπωση αν η άποψη του για το θέμα ήταν διαφορετική.
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google
