Μ. Συντυχάκης στον ΑΝΤ1: Καταδικαστέα τα ρουσφέτια – Μόνη λύση η τροπολογία του ΚΚΕ για το αφορολόγητο (video)

Petite Perle 300×250

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε το λαό και βρώμισε έννοιες βαφτίζοντας αριστερό και προοδευτικό την αντιλαϊκή πολιτική και τον «διαβολικά καλό» Τραμπ δίνοντας το δικαίωμα στη ΝΔ να κουνάει το δάχτυλο στον κόσμο της αριστεράς που στις εκλογές πρέπει να τους καταδικάσει και τους δύο, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον «ΑΝΤ1».

Σχολιάζοντας το θόρυβο που προκλήθηκε για τις μετατάξεις υπαλλήλων στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι είναι καταδικαστέες οι ρουσφετολογικές προσλήψεις και πρόσθεσε ότι αυτά συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβούν ξανά όσο υπάρχει το σάπιο πολιτικό σύστημα που εκτρέφει αυτά τα φαινόμενα. Ανέφερε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που ποτέ δεν μπήκε σε διαδικασία συνδιαλλαγής ή αξιοποίησης νόμων και διατάξεων για προσλήψεις στο Δημόσιο και στη Βουλή.

Για το αφορολόγητο όριο υπογράμμισε ότι η τροπολογία της κυβέρνησης είναι μια μεγάλη απάτη καθώς καταργεί και τα «αντίμετρα» όπως η κατάργηση της μείωσης του ΕΝΦΙΑ. Σημείωσε ότι η τροπολογία που επανακατέθεσε το ΚΚΕ καταργεί τη μείωση του αφορολόγητου ορίου χωρίς αστερίσκους και το επεκτείνει και για τους αυτοαπασχολούμενους.

Για τη Δικαιοσύνη επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ ότι η ηγεσία της θα πρέπει να εκλέγεται από τους δικαστές και να μη διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση με σκοπό τον έλεγχό της. Θύμισε ότι η πρόταση αυτή του ΚΚΕ δεν έγινε δεκτή από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κατά τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ