Η συγχρονισμένη κολύμβηση του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Petite Perle 300×250

Αναχώρησε η ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ωρίωνα με τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και τις προπονήτριες τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Ασκοξυλάκη Ελεάνα, προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β, που διεξάγεται στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης έως τις 09/06/2019.

Η ομάδα θα συμμετάσχει σε όλα τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες της ομάδας που θα αγωνιστούν είναι: στο ομαδικό Ορφανού Σταυρούλα, Ρυσάκη Νεφέλη, Παντερη Στέλλα, Φανουράκη Ελένη, Ζωάκη Μαρίζα, Μωραΐτη Κυριακή, Μαυροπούλου Ελευθερία, Καπετανάκη Μαρίζα και στο δεύτερο ομαδικό: Σμπώκου Δήμητρα, Κλάδου Παναγιώτα, Καλαϊτζάκη Κατερίνα, Κυριακίδη Ζαχαρένια, Γεωργιακάκη Αγγελική, Παναγιωτάκη Ειρήνη, Γρύλλου Μελίνα και Τσικανδυλάκη Ελένη.

Στο Solo η Ορφανού Σταυρούλα. Στα duet η Φανουράκη Ελένη με την Παντερή Στέλλα, η Ρυσάκη Νεφέλη με την Ορφανού Σταυρούλα.

Στο combo θα αγωνιστούν: Κλάδου, Σμπώκου, Καπετανάκη, Μαυροπούλου, Μωραΐτη, Ζωάκη, Φανουράκη, Παντερη, Ρυσάκη, Ορφανού Σ. και Καλαϊτζάκη, Κυριακίδη. 
Στην αγωνιστική τετράδα, το Σάββατο θα αγωνιστούν οι Κοκοτάκη Χριστίνα, Σφακιανάκη Ειρήνη και Ορφανού Αλεξάνδρα. 
Το Δ.Σ. της ομάδας εύχεται στις αθλήτριες και στις προπονήτριες του συλλόγου καλή επιτυχία !

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ