Οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εκλογές

Petite Perle 300×250

«Αποφασίσαμε να μην μετάσχουμε στις εκλογές, ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού» – Δείτε το διάγγελμα Καμμένου

Την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην συμμετάσχουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές γνωστοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος σε διάγγελμά του μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Κάνοντας απολογισμό της παρουσίας των ΑΝΕΛ και του ιδίου, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είχα το προνόμιο να με εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, μίλησα πάντα τη γλώσσα της αλήθειας κι έθεσαν τον εαυτό μου στην εμπροσθοφυλακή».

Αναφέρθηκε επίσης στο καλοκαίρι του 2015, υπενθυμίζοντας πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την προσφορά του Γερμανού υπουργού οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για αποχώρησή της και από τις δύο».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται ενώ έκανε λόγο για κακόβουλη πόλωση της πολιτικής που οδήγησε σε λασπολογία.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον «Τζορτζ Σόρος και τη συμμορία του» και συνέχισε: Εισερχόμαστε σε μία εποχή στην ελληνική πολιτική όπου ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του και ψήφισε για πολιτική αλλαγή. «Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στις ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ο λαός ψήφισε» συμπλήρωσε.

«Εργάστηκα ακούραστα για να οικοδομήσω εθνική ομοψυχία» πρόσθεσε.

«Αποφασίσαμε να μην μετάσχουμε στις εκλογές, ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού» κατέληξε, προαναγγέλλοντας πως ο ίδιος θα παραμείνει ενεργός. «Ξέρω πως μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος εκτός του κοινοβουλίου παρά εντός».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ