Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών της σπείρας που «χτυπούσε» σπίτια ποδοσφαιριστών

Petite Perle 300×250

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές σε πολυτελή σπίτια στα Νότια Προάστια της Αθήνας, ανάμεσα στους «στόχους» των οποίων ήταν και δέκα ποδοσφαιριστές, εννέα που παίζουν ακόμη -ή είχαν αγωνιστεί- στον Ολυμπιακό και έναν που είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως την 6-12-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων κλοπών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 GJERGJI BARDHOK του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 27-5-1985 στην Αλβανία
GIERGJI ALGIDA του LEFTER και της SANIJE που γεννήθηκε στις 27-6-1984 στην Αλβανία
GJERGJI ALBERT του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 30-12-1983 στην Αλβανία
GJERGJI ANTON του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-6-1988 στην Αλβανία
 GJERGJI NIKOLIN του MARK και της BARDHE που γεννήθηκε στις 6-7-1990 στην Αλβανία

https://www.newsbeast.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ