Ανανέωσεων συνέχεια στον Πόρο

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Δύο ανανεώσεις είχαμε χθες και σήμερα στον Πόρο που ανανέωσε την συνεργασία του τόσο με τον Ηρακλή Χρηστάκη όσο και με τον Γιώργο Αποστολάκη.

Ο Χρηστάκης, συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι ο 23χρονος μέσος θα συνεχίσει την πορεία του και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Πόρου για την Χρηστάκη αναφέρει:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηρακλή Χρηστάκη για ένα ακόμη χρόνο. Ο 23χρονος μέσος που βρίσκονταν στο έμψυχο δυναμικό και την περσινή σεζόν έδωσε τα χέρια με το γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Τσαίνη και θα φοράει τη φανέλα του σωματείου και τη νέα περίοδο στην παρθενική παρουσία του στη Γ' Εθνική."

Επιπρόσθετα, στο πλευρό του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη θα είναι και για την σεζόν 2019-2020 ο Γιώργος Αποστολάκης.

Ο Αποστολάκης συνεχίζει στον Πόρο και θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ με τις δυο πλευρές να επιθυμούν και τελικά να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολάκη ο οποίος παραμένει μέλος του προπονητικού τιμ και τη νέα περίοδο. Η επιθυμία και των δύο πλευρών να πορευτούμε μαζί και στη Γ' Εθνική έγινε πράξη μέσα σε ελάχιστο χρόνο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό".

Στις φωτογραφίες ο Γιώργος Αποστολάκης (στη μέση) με τους Αντώνη Τσαίνη (αριστερά) και Λεωνίδα Τιτομιχελάκη (δεξιά).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ