Δημήτρης Ζλατιλίδης: "Θα φέρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά"

Petite Perle 300×250

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την ιστορική της συμμετοχή στην Volley League και μετά την ηχηρή μεταγραφή του Μαυροβούνιου Τσούλαφιτς, στοχεύει σε παίκτες, που θα κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της ομάδας, όπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, μιλώντας στον Athleticradio 104.2.

Οπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας και στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει "στόχος μας είναι να φέρουμε παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά για να πετύχουμε το στόχο μας, που θα είναι την πρώτη χρονιά η παραμονή στην κατηγορία".

Για τον Τσούλαφιτς, αλλά και για τις επόμενες μεταγραφές, ο τεχνικός του ΟΦΗ, είπε ότι "θέλουμε να πάρουμε παίκτες που έχουν βαρύ βιογραφικό, έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση και ο Τσούλαφιτς έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Το στοίχημα είναι να προσαρμοστεί στον τόπο μας για να προσφέρει αυτά που μπορεί. Προσπαθούμε να έχουμε αυτή την οπτική στα μέτρα του δυνατού, αφού ο οικονομικός παράγοντας είναι πάνω από όλα. Θα΄ρθουν τέσσερις ξένοι και θέλουμε να είναι τέτοιου είδους".

 Για τις δυσκολές του νέου πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε ότι "θα είμαστε σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, με 11 ομάδες  και θα πέσουν τρεις. Οπότε για να είμαστε στις ομάδες που θα σωθούν, πρέπει να έχουμε καλό σύνολο. Στόχος θα είναι η παραμονή και θα παλέψουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά με σωστές κινήσεις και με μεθοδικότητα θα τα καταφέρουμε".

Για το κλειστό του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο θέλει να έχει έδρα ο ΟΦΗ, ο Δημ. Ζλατιλίδης, ανέφερε πως "νομίζω θα τα καταφέρουμε και θα είναι αυτή η έδρα μας. Πληροί τις προϋποθέσεις, θα γίνουν κάποιες εργασίες και πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε αυτήν την έδρα".

Ενώ το μήνυμα του για τον κόσμο του ΟΦΗ, είναι ότι "θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα δώσει χαρές στον κόσμο του ΟΦΗ, του Ηρακλείου. Πιστεύω να πάνε όλα καλά για το σωματείο μας και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για την προετοιμασία ανέφερε ότι θα ξεκινήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα Οκτωβρίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ