Δήλωση του Δημήτρη Βρύσαλη για το ενδεχόμενο συνεργασίας στη Διοίκηση του Δήμου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Βρύσαλη Δημήτρη και το δημοτικό σύμβουλο Κασαπάκη Μιχάλη, συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο κ. Λαμπρινό μετά από πρόσκληση του. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης Βρύσαλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ενημερώσαμε το δήμαρχο για το ότι εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες θέσεις που είχαμε τόσο στο Α΄ γύρο των  δημοτικών εκλογών όσο και στον Β΄. Την εφαρμογή δηλαδή στην πράξη, μιας πολιτικής  λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ που δίνει τις κατευθύνσεις, την Κυβέρνηση που τις υλοποιεί και τους Δήμους που την εξειδικεύουν. Αυτό στήριξαν και ζήτησαν από εμάς οι Ηρακλειώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και δεν έχουμε σκοπό να τους απογοητεύσουμε.

Επομένως δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε καμία συνεργασία για την διοίκηση του Δήμου. Διοίκηση που θα επιδιώξει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εφαρμογή των δεσμεύσεων σε κυβέρνηση και ΕΕ, για έναν Δήμο που θα επιβαρύνει τους Δημότες με επιπλέον δημοτική φορολογία για να δημιουργεί πλεονάσματα, θα υποβαθμίζει και θα ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες, θα αποδέχεται τη διαρκή υποχρηματοδότηση του Δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Δεν παραγνωρίζουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο ο συσχετισμός παραμένει αρνητικός για τα λαϊκά συμφέροντα. Είναι δεδομένη η συμφωνία όλων των άλλων δημοτικών παρατάξεων στην εφαρμογή της παραπάνω πολιτικής, όπως έχουν επί της ουσίας διατρανώσει ακόμα και πριν εκλεγούν!

Η διαβεβαίωση μας προς τον Ηρακλειώτικο λαό είναι ότι θα βρεθούμε έτοιμοι, με προτάσεις και θέσεις, που θα βάλουν μπροστά τις δικές του ανάγκες. Εκεί θα κριθούμε όλοι. Κάθε παράταξη, κάθε δημοτικός σύμβουλος. Με ποιον είναι και τα συμφέροντα ποιου υπηρετεί.»

Related Articles