Στη ΔΕΥΑ Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης

Petite Perle 300×250

Μακρά και εποικοδομητική συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Ηρακλείου και με τη διοίκηση της επιχείρησης πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων συναντήσεων, ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε τους χώρους εργασίας και ενημερώθηκε για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΥΑ, ενώ συνομίλησε με τους εργαζομένους της δημοτικής επιχείρησης και με το Σωματείο των Εργαζομένων για όλα τα θέματα που απασχολούν, με κύριο τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ηρακλείου κ. Γιώργο Βουρεξάκη ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τα έργα που ήδη προχωρούν και υλοποιούνται σε Μασταμπά, Θέρισσο και Χρυσοπηγή.

Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά και την πολύ πρόσφατη έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή των δικτύων ύδρευσης στην πόλη Ηρακλείου ύψους 15.200.000 ευρώ, αλλά και σε συνέχεια όλεων των παρεμβάσεων που αφορούν στην διασφάλιση πόσιμου νερού στην πόλη του Ηρακλείου, μεταξύ αυτών και στις νομοθετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ, την διαγραφή υπέρογκων χρεών της ΔΕΥΑ και τη δυνατότητα χρηματοδότησης της ΔΕΥΑ από το ΠΔΕ χωρίς να απαιτείται ίδια συμμετοχή – ρυθμίσεις που διασφάλισαν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και προώθησαν το έργο της αντικατάστασης-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ