Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση και την εξοικονόμηση ενέργειας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Υπεγράφη χθες,Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στην Τεχνική Υπηρεσίαη σύμβαση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου». Την σύμβαση υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Πρόκειται για ένα «πιλοτικό» έργο που εκτελείται στο πλαίσιο της πράξης «IntergratedManagementSupportforEnergyefficiencyinMediterraneanPublicbuildings – IMPULSE» του Προγράμματος Συνεργασίας Μεσογειακού Χώρου (Interreg V-B «MED 2014-2020»). Από την εκτέλεση του έργου και τις μετρήσεις απόδοσης, που έχουν γίνει και θα συνεχιστούν, θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάρτιση αξιόπιστων μελετών και την εκτέλεση οικονομικά προσιτών έργων ανακαίνισης-ενεργειακής αναβάθμισης στα κτίρια του Δήμου Ηρακλείου.

Το έργο, που αφορά την αντικατάσταση των παλιών εσωτερικών και εξωτερικών φωτιστικών με νέα τύπου LED και την εγκατάσταση συστήματος αντιστάθμισης λέβητα,συγχρηματοδοτείταιαπό πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο προϋπολογισμός του είναι 16.531,44 ευρώκαι πρόκειται να αποπερατωθεί στις 26 Ιουλίου 2019.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ