Νέα δίκτυα ύδρευσης σε Ξύπετρα και Γάζι

Petite Perle 300×250

Μια ακόμα χρηματοδότηση ύψους 100.000 ευρώ, κατάφερε να εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Πρόκειται για τη χρηματοδότηση κατασκευής νέων δικτύων ύδρευσης που θα καλύψουν την περιοχή των Ξύπετρων και περιοχές του Γαζίου, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες ύδρευσης των πολιτών.

Και αυτή η χρηματοδότηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, έρχεται μετά από σειρά άλλων μέσω του προγράμματος Φιλόδημος και αποδεικνύουν την ετοιμότητα που υπάρχει στο Δήμο Μαλεβιζίου όπου με σειρά έτοιμων και ώριμων μελετών, δεν χάνεται καμία ευκαιρία ενίσχυσης των έργων ανάπτυξης και υποδομών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Οι εντάξεις σε χρηματοδοτικά προγράμματα δεν σταματάνε στο Δήμο Μαλεβιζίου. Έχοντας πολλές έτοιμες μελέτες και παρακολουθώντας από κοντά τα τεκταινόμενα, καταφέρνουμε και εξασφαλίζουμε ολοένα και περισσότερα οφέλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μαλεβιζίου. Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά και με την αμέριστη συμπαράσταση του Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε καθώς και του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε το ποσό των 100.000 ευρώ για νέα δίκτυα ύδρευσης με σκοπό να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών σε περιοχές που είχαν ανάγκη τέτοιων έργων.

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Θανάση Κύρκο και όλα τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας, στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Φίλιππο Σαββάκη και Γιάννη Ντουλάκη, στον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη και όλα τα στελέχη της ΔΕΥΑΜ, για το πολύ καλό αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ