Οι απαντήσεις στα θέματα των Λατινικών από το Φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ και τη fonimaleviziou.gr

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ στο Γάζι και τo fonimaleviziou.gr δημοσιεύουν τις απαντήσεις των θεμάτων στο μάθημα των Λατινικών.

Τα θέματα των Λατινικών για την ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία. Είναι διατυπωμένα με σαφήνεια, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους υποψηφίους. Ζητήθηκε η μετάφραση 3 αποσπασμάτων από κείμενα που έχουν διδαχθεί τα παιδιά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ( πιο συγκεκριμένα τα κείμενα 20,38,45 – το τελευταίο κείμενο εξετάστηκε και στις περυσινές εξετάσεις-) Στα ζητούμενα της γραμματικής ζητούνται τύποι που δεν παρουσιάζουν καμία απολύτως δυσκολία . Στο σκέλος του συντακτικού οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις οι οποίες ήταν διατυπωμένες με απόλυτη σαφήνεια και δε θα προκαλέσουν καμία απολύτως δυσκολία στους υποψηφίους. Με την επιλογή αυτών των θεμάτων οι πολύ καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αριστεύσουν. Νατάσα Σταυρακάκη, Φιλόλογος Φροντιστήριο «Κύκλος» στο Γάζι .

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...