Το γλέντησαν στα Λινοπεράματα

Petite Perle 300×250

Την παραμονή του Αγίου Πνεύματος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λινοπεραμάτων μετά τον Εσπερινό που τελέσθηκε διοργάνωσε κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Αντώνη Ρεράκη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και το πλούσιο μενού που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος σε συνεργασία με το catering της Κούλας Ρεράκη και γεύτηκε ακόμη και το παραδοσιακό αντικριστό  που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παπαδάκης.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Μπελημπασάκης καλωσόρισε τον κόσμο για τη συμμετοχή του  και ευχαρίστησε  τους χορηγούς της βραδιάς που βοήθησαν για την επιτυχία της.

Το παρών έδωσαν ο νέος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με συνεργάτες της παράταξης του, οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Ν.Δ. Ανδρέας Στρατάκης, Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Μανιαδής, Γιώργος Αεράκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης και ο νέος πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ