Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια του γραφείου Ανδρέα Στρατάκη (video)

Petite Perle 300×250

Μαζική ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου βουλευτή με τη Ν.Δ. Ανδρέα Στρατάκη δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και τη συμπαράσταση τους στον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ.Η. 

Ξεχωριστό παρών έδωσε το Μαλεβίζι με επικεφαλής το νέο δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και αρκετούς συνεργάτες του, ενώ στον κ. Στρατάκη ευχήθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαλεβίζι Σπύρος Καλλέργης.

Στην παραλιακή του Ηρακλείου βρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Άρης Σαλούστρος, Γιώργος Βαλτζάκης, Θανάσης Κύρκος και ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Μαρκογιαννάκης.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα του λόγω των εκλογών χαιρετισμό απεύθυνε και ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Στρατάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "είναι τιμή για την Νέα Δημοκρατία, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας ο Ανδρέας Στρατάκης. Είναι καλός φίλος και χαίρομαι που είμαστε μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Χαίρομαι που δίνουμε έναν αγώνα καθαρό και έντιμο. Θέλω να στηρίξουμε όλοι την πατρίδα μας. Όλοι να στηρίξουμε τους προκομμένους ανθρώπους, τους νοικοκύρηδες, όπως ο Ανδρέας Στρατάκης".

Ο κόσμος κάθισε μέχρι αργά το βράδυ στο χώρο των εγκαινίων και απόλαυσε το πλούσιο μπουφέ που είχε επιμεληθεί το catering της Κούλας Ρεράκη.

Γενικά ήταν μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που έδειξε τη δυναμική που έχει η υποψηφιότητα του κ. Στρατάκη Ανδρέα που ήταν μία προσωπική επιλογή του ίδιου του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ