Λ. Αυγενάκης: Για τη Νέα Δημοκρατία ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό

Petite Perle 300×250

«Στα φωτεινά πρόσωπα αυτών των νέων παιδιών βλέπω ταλέντο και αγάπη για τον αθλητισμό. Είναι χαρά μου να είμαι δίπλα τους και στις οικογένειές τους». Έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε μια ιδιαίτερη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις βραβεύσεις των προαγωνιστικών ακαδημιών της ομάδας του Τρίτωνα και τους αγώνες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Ομίλου Τσέτσο Γκολομέεβ.

«Όποιο δρόμο και αν διαλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή αυτά τα νέα παιδιά, ο αθλητισμός θα τα βοηθήσει να τον περπατήσουν καλύτερα», αναφέρει επίσης, στην ανάρτησή του ο Γραμματέας της ΝΔ, τονίζοντας πως για τη ΝΔ ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Στα φωτεινά πρόσωπα αυτών των νέων παιδιών βλέπω ταλέντο και αγάπη για τον αθλητισμό. Είναι χαρά μου να είμαι δίπλα τους και στις οικογένειές τους σήμερα, στο ξεκίνημα τους.

Για τη Νέα Δημοκρατία ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό, έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση όχι μόνο του εαυτού μας, αλλά και της κοινωνίας μας. Όποιο δρόμο και αν διαλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή αυτά τα νέα παιδιά, ο αθλητισμός θα τα βοηθήσει να τον περπατήσουν καλύτερα.

#Ηράκλειο_έχεις_δύναμη»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ