Οι νεαροί κάτω των 20 ετών που ξεχώρισαν στην Α1 τοπικού

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Αρκετοί ήταν οι νεαροί παίκτες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικού αφήνοντας υποσχέσεις για μια σπουδαία καριέρα τα επόμενα χρόνια. Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα με παίκτες που ξεχώρισαν και ηλικιακά είναι από 20 ετών και κάτω.

Στον τερματοφύλακα δυσκολευτήκαμε αφού δεν υπάρχουν μικροί με γεμάτη χρονιά σε συμμετοχές και έτσι επιλέξαμε τον Γιώργο Μαραγκάκη του Ανθεστίωνα που είχε λίγες συμμετοχές αλλά δείχνει να έχει μέλλον. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι που ξεχωρίσαμε είναι ο Αντώνης Παπουτσιδάκης αριστερό μπακ της Μινωικής, ο μεσοαμυντικός του ΠΑΟΚ Λάμπρος Βασιλείου, ο επίσης αμυντικός του ΠΑΟΚ Ορέστης Νικηφόρος, ο μέσος της ΑΕΚ Ηρακλής Καλαμιώτης, ο μεσοεπιθετικός της μινωικής Γιώργος Αστυρακάκης, και ο επιθετικός των Μοιρών Στέλιος Καργάκης. Οι μέσοι του Αλμυρού Αλέξανδρος Μεντουδάκης, Γιώργος Αγαπάκης και Ραφαήλ Χασουράκης, ο δεξιός μπακ-χαφ της Μινωικής Γιάννης Στακάκης, ο αριστερός μπακ του Αλμυρού Άγγελος Κεφαλογιάννης και ο επιθετικός του Ζαρού Γιάννης Χριστοφοράκης.

Αν απ' όλους τους παίκτες προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον κορυφαίο είναι ασφαλώς ο Γιώργος Αγαπάκης του Αλμυρού που κερδίζει στα σημεία τον Στέλιο Καργάκη των Μοιρών και τον Λάμπρο Βασιλείου του ΠΑΟΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ